INLOGGEN
In Slechts 6 Weken Helpen Experts Maik & Jessica Je Af Te Vallen, Je Cholesterol & Bloeddruk Te Verlagen, Energie Te Krijgen & Je Weer Goed Te Voelen.
Lees snel verder als jij graag een-op-een wil werken met twee vegan experts die 6 jaar ervaring hebben en jou helpen het gezonde lichaam te krijgen waar je recht op hebt...
BEGIN VANDAAG
INLOGGEN
In Slechts 6 Weken Helpen Experts Maik & Jessica Je Af Te Vallen, Je Cholesterol & Bloeddruk Te Verlagen, Energie Te Krijgen & Je Weer Goed Te Voelen.
Lees snel verder als jij graag een-op-een wil werken met twee vegan experts die 6 jaar ervaring hebben en jou helpen het gezonde lichaam te krijgen waar je recht op hebt...
BEGIN VANDAAG
Lieve lezer, het zijn Maik en Jessica hier en we hebben een paar korte vragen voor je...
 
Kun jij jezelf hierin herkennen?
 • Ben jij het zat om met fysieke en mentale pijn door het leven te gaan?
 • Frustreert het je dat wat je ook probeert je maar niet lekker in je vel komt te zitten?
 • Wens je weleens dat er een makkelijke manier was om in de kracht van je leven te kunnen staan zonder moeilijk gedoe, medicijnen of andere onzin?
 • Heb je een leefstijl- of auto-immuunziekte en is je verteld dat je voor de rest van je leven medicijnen moet slikken?
Als je één of meerdere vragen met "JA" hebt beantwoord...
 
... lees dan vooral verder omdat deze pagina speciaal voor jou is.
Het Verhaal Van Een Door Artsen Opgegeven Hartpatiënt Die Beter Werd
Michael Greger was nog maar een kind toen de doktoren zijn oma in een rolstoel naar huis stuurden om te sterven. Ze was gediagnosticeerd met de laatste fase van hart- en vaatziekten en had al zoveel bypassoperaties gehad dat de chirurgen in feite geen opties meer hadden.
 
Ze was gedoemd tot een rolstoel met enorme pijn in haar borst en de artsen vertelden haar dat er niets meer was dat ze konden doen. Haar leven was voorbij op de leeftijd van vijfenzestig.
 
Voor veel kinderen is dit de reden om medicijnen te gaan studeren nadat ze een geliefde ziek hebben zien worden of zelfs hebben zien sterven door een verschrikkelijke ziekte.
 
Maar Michael Greger had een andere reden.
 
Hij wilde arts worden omdat hij zijn oma beter zag worden.
 
Niet lang nadat zijn oma namelijk thuiskwam werd ze in alle wanhoop patiënt van Nathan Pritikin, een vroege leefstijlpionier die een reputatie had om terminale hart- en vaatziekten terug te draaien. Hij had net een nieuw centrum geopend waar alle patiënten op een plantaardig dieet werden gezet.
 
Ze reden de oma van Greger het centrum in en ze liep uiteindelijk zelf het centrum uit.
 
En ze werd zelfs genoemd in Pritikin's biografie:
 De conditie van mevrouw Greger was zo slecht dat ze niet langer kon lopen zonder enorme pijn te ervaren in haar borst en benen. Echter, binnen drie weken had ze niet alleen geen rolstoel meer nodig, maar liep ze 16 kilometer per dag.
Het verhaal van Frances Greger zorgde er uiteindelijk voor dat haar kleinzoon een van de bekendste pionierende artsen werd die zich focuste op het voorkomen van leefstijlziektes in plaats van ze op de traditionele manier te bestrijden met medicatie.
 
Michael Greger heeft inmiddels het online platform Nutritionfacts.org gebouwd waarop hij met duidelijk uitgelegde video's en artikelen de wetenschap over voeding heeft gesorteerd.
 
Na het bestuderen van tientallen jaren onderzoek over voeding zijn wetenschappers het met elkaar eens wat het perfecte dieet is dat ervoor zorgt dat je energiek door het leven gaat, slank bent, fit bent, er jong uitziet, je goed voelt en waarmee je de kans op leefstijlziektes immens verkleint.
 
Dit dieet - of beter, deze leefstijl - zorgt ervoor dat jij van al je gezondheidsklachten afkomt en wij gaan jou daarbij helpen.
De "Magische Pil" Die Al Jouw Gezondheids Problemen Oplost
Dikke kans dat je van alles al hebt geprobeerd om van je pijn af te komen. Vasten. Onzin diëten zoals Sonja Bakker, paleo, keto en Weight Watchers. Een detox. Een voorgeschreven pil om de pijn te verzachten.
 
En dat allemaal terwijl je lichaam en geest pijn doen.
 
Er is geen magische pil. Er is geen nieuw verlossend dieet. Er is geen geheime toverdrank.
 
Wat er wel is, dat ben JIJ. Krachtige, bekwame, liefdevolle, wonderlijke JIJ.
 
En dat is alles dat je ooit nodig zult hebben om te kunnen veranderen.
 
JIJ bent je eigen magische pil. JIJ bent je verlossende dieet. JIJ bent de geheime toverdrank waar je al die tijd op hebt gewacht.
 
Vandaag gaan wij je laten zien hoe jij binnen zes weken weer lekker in je vel kunt zitten zonder moeilijk gedoe, medicijnen of andere onzin.
 
En de manier waarop we dit gaan doen is met ons gloednieuwe programma Plants For Power dat we speciaal voor jou gemaakt hebben.
Maar Laten We Ons Eerst Even Voorstellen
Hi, wij zijn Maik en Jessica Süter. We zijn de oprichters van Veganrevolutie.nl en we zijn de auteurs van de boeken De Vegan Revolutie, Vegan Power en ons nieuwste boek: Vegan Familie.
 
Sinds 2015 hebben wij 69.249 mensen geholpen in hun vegan avontuur.
 
Zelf begonnen wij in 2012 als vegetariër na 27 jaar lang het standaard dieet gegeten te hebben, vol met vlees, kaas, yoghurt en bewerkte voeding.
 
In 2015 maakten we de overstap naar het veganisme en sindsdien hebben we ons nog nooit zo goed gevoeld.
 
Inmiddels zijn we de trotste ouders van drie kerngezonde kinderen: Maas, Noor en Roos die honderd procent veganistisch opgroeien.
Voor Wie Is Dit Programma NIET Geschikt?
Voordat we verder gaan willen we dat je weet dat we jouw tijd respecteren. Daarom bespreken we kort voor wie Plants For Power wel en voor wie het niet geschikt is.
 
Dit Programma is NIET geschikt voor jou:
 • als je niet klaar bent om wat moeite te doen om van ons te leren
 • als je niet open staat voor nieuwe inzichten en ideeën
 • als je er niet klaar voor bent om actie te ondernemen
 • als je geen instructies kunt volgen
 • als je niet wil ontdekken hoe je voor eens en altijd goed in je vel kan zitten
Als jij jezelf hierin herkent dan is dit programma niet voor jou en kun je deze pagina sluiten.
 
 
Dat gezegd hebbende, Plants For Power is PERFECT voor jou:
 • als je wil ontdekken dat er naast het slikken van medicijnen ook nog een andere optie is om ziekte te bestrijden
 • als je het zat bent om met fysieke en mentale pijn door het leven te gaan
 • als je soms gefrustreerd bent dat wat je ook probeert je maar niet wil afvallen en futloos blijft
 • als je de snelste manier wil zien om de allerbeste versie van jezelf te worden
Als je jezelf hierin kunt vinden, lees dan vooral verder.
Wij Introduceren Je Plants For Power
Het bewezen programma dat jou exact en stap-voor-stap laat zien hoe je een leven kunt hebben zonder pijn en angst, maar met kracht en liefde.
Je Zult Heerlijke Gerechten Eten Zoals Deze
(Toegang Tot Meer Dan 300 Recepten)
Het Programma Leert Je Alles Over...
 • Plantaardige Voeding: Je leert de principes van een volwaardig plantaardig dieet en de Plants For Power leefstijl. Je voelt je helderder, lichter, gezonder en gelukkiger. 
 • Hoe Je Moet Koken: Hoe doe je boodschappen, bereid je voor en kook je snel heerlijke, gezonde volwaardige plantaardige maaltijden. 
 • Hoe Je Dit Volhoudt: Je leert hoe je een gezonde leefstijl makkelijk kunt volhouden, zelfs als je uit eten gaat, reist en niemand in je familie begrip heeft voor wat je doet. 
 • Stel & Bereik Doelen: Leer hoe je beperkende overtuigingen die je op dit moment tegenhouden kunt herkennen en veranderen en hoe je doelen kunt stellen en bereiken om het leven te leven waar je blij mee bent.
Zo Werkt Het
(Je Krijgt Direct Toegang. Je Volgt Alles In Je Eigen Tempo)
 • Coaching: Experts Maik en Jessica coachen en supporten je voor 12 maanden.
 • Weekmenu's: Je start met ons 6-weekse Vegan Power programma en je krijgt weekmenu's, boodschappenlijstjes en andere lijstjes om je voor te bereiden. Je leert alles over plantaardige voeding, de vegan leefstijl en het vormen van gezonde gewoontes. Na deze 6 weken ben je afgevallen, heb je energie gekregen, zijn je bloedwaardes verbeterd en voel je je weer goed. 
 • Recepten: Je krijgt toegang tot ruim 300 (volwaardig) plantaardige recepten. We blijven daarnaast recepten toevoegen aan het programma.
 • Kooklessen: Elke dinsdagavond om 20:00u gaan we live en doen we een kookles of een coachingsessie. Hierin laten we zien hoe je binnen 15 minuten plantaardige maaltijden kunt bereiden. De coachingsessies zijn bedoeld om je te inspireren, onderwijzen en motiveren om op koers te blijven.
 • Dagelijkse V&A: Maandag tot en met vrijdag kun je Maik en Jessica al je vragen stellen die ze elke dag met een video voor je beantwoorden.
 • Replays: Alle live kooklessen en coachingsessies worden opgenomen zodat je ze op het moment dat het jou uitkomt kunt terugkijken.
BEGIN VANDAAG
Dit Zijn Resultaten Van Echte Mensen Die We Geholpen Hebben
Duizenden mensen hebben hun gezondheid en leven getransformeerd met de aanpak van Maik en Jessica
Sonja Heyman
Ik was bij de dokter geweest en ik bleek een te hoge suikerwaarde te hebben en te hoge cholesterol waarden. Ik ben 65 jaar en ik kan jullie verzekeren dat ik de laatste 40 jaar elk dieet heb zien passeren dat er op de markt kwam. Vele daarvan heb ik toegepast maar telkens weer terug naar af gegaan omdat ik het niet kon volhouden door allerlei redenen. Nu zat ik daar met mijn 113 kg, geen zin om weer te diëten maar wat dan wel? Via het internet ben ik bij Maik terechtgekomen en ik vond de filmpjes heel tof. Ik ben gisteren terug bij de dokter geweest en mijn suikerwaarden zijn gedaald en ik ben 4kg kwijt. Ik ben vooral blij dat ik het kan volhouden. Eerlijk is eerlijk: ik had het ook niet verwacht. Ik zit goed in mijn vel, heb geen eetbuien meer, de drang naar zoet heb ik soms nog wel een keertje maar dan neem ik een koekje ja maar ik overdrijf niet meer zoals voorheen. De recepten van Maik en Jessica zijn duidelijk en leuk om te lezen en toe te passen en heel belangrijk: LEKKER. Voor wie twijfelt om deze manier van eten toe te passen: als ik het kan kan jij het ook! *
Gert-Jan & Margreet
Ik ben 53 en in de overgang. Afvallen lukte niet. Keto geprobeerd en allerlei andere "dingen". Nu we vegan zijn val ik ineens wel af, ik denk dat dierlijke voor mij moeilijk was om te verteren. Nu inmiddels ook 10 kilo lichter en Gert Jan is 8 kilo kwijt. Hoe fijn is dat! Ik had hielspoor aan beide voeten, dat deed zo'n pijn dat ik niet kon lopen op blote voeten. Daarbij had ik zo'n pijn in mijn knieën dat na een poos zitten, ik zelf niet op kon staan maar daarbij hulp nodig had. Na 2.5 week vegan eten ben ik alle pijn kwijt! Ik loop weer op blote voeten en kan zelf opstaan als ik een poos heb gezeten ZONDER PIJN ongelofelijk! Nooit willen wij weer een andere eetwijze. Maik & Jessica dank jullie wel! Wat is ons leven positief veranderd sinds we jullie hebben "ontmoet". *
Linda Beumer
Een vriend van mij eet al een tijdje deels plantaardig en zijn suikerspiegel verbeterde binnen een maand. De diabetes verpleegkundige wist niet wat ze zag! Ze zei letterlijk :" Ik doe dit werk al járen, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt!" Daarnaast heeft mijn moeder van 83 jaar de diagnose Alzheimer. Ze heeft met behulp van Dr. Neal Barnard de noodzaak begrepen van een plantaardig dieet en ik kook nu al 5 maanden voor haar. Ze gaat nu zelfs vooruit en weet weer hoe ze de telefoon moet bedienen. Dat lukte voorheen niet meer. Ze leest weer en onthoudt weer recente gebeurtenissen en gesprekken. *
Nolly van Kalkeren
Ik heb al behoorlijk lang de behoefte om mijn gezondheid een boost te geven. Dit programma spreekt me aan omdat ik zelf kan bepalen hoe snel ik mijn eetstijl verander. Heb eerst mezelf ingelezen via de boeken en alle duidelijke info filmpjes van Maik bekeken. Super. Als leek heb ik daar heel veel van geleerd. Net vandaag begonnen met mijn eerste Vegan dag. Tot nu toe heerlijk gegeten d.m.v. een dagmenu dat ik via Maik ontving. Even wennen, maar ben vastbesloten dit vol te houden. Al best veel vragen gehad die ik via een mail aan Maik heb voorgelegd. Snel reactie ontvangen. Daar hou ik van. Ik zou zeggen: zet alle twijfels aan de kant en ga er voor! *
Freddy & Gieslinde
Samen met mijn partner Gieslinde zijn we al enkele jaren zo goed mogelijk overgeschakeld op vegan. Wij hebben reeds lang je drie boeken gekocht en gebruiken deze als gids. Afgelopen coronatijd er van gebruik gemaakt om ons lichaam extra te zuiveren en vegan te leven. Resultaat: heel wat kilo's lichter en veel fitter en gelukkiger. Afgelopen weken spijtig genoeg bij Gieslinde borstkanker vastgesteld, reeds ingreep gehad en positief: heeft geen nabehandeling met straling of chemo nodig. Misschien door de gezonde levensstijl.. :) Bedankt voor je hulp *
Carina Maussen
Sinds ik veganist ben geworden voel ik me veel beter en fitter. Mijn medicijnen voor mijn bloeddruk zijn al gehalveerd en hoop binnenkort er volledig van af te zijn. Ik ben ook 11 kilo afgevallen dus minder gewicht meedragen. Ik raad alles van Maik en Jessica aan, ze leggen het heel goed uit. Veel succes! *
Een Recap Van Alles Dat Je Gaat Krijgen Zodra Je Meedoet Met Plants for Power
Zodra je meedoet met Plants for Power krijg je het volgende:
 • Coaching: Experts Maik en Jessica coachen en ondersteunen je voor 12 maanden.
 • Ons 6-weekse Vegan Power programma met weekmenu's, boodschappenlijstjes en andere lijstjes om je voor te bereiden. Je leert alles over plantaardige voeding, de vegan leefstijl en het vormen van gezonde gewoontes. Na deze 6 weken ben je afgevallen, heb je energie gekregen, zijn je bloedwaardes verbeterd en voel je je weer goed.
 • Toegang tot ruim 300 (volwaardig) plantaardige recepten. We blijven daarnaast recepten toevoegen aan het programma.
 • Kooklessen en coachingsessies, elke dinsdagavond live om 20:00u. Hierin laten we zien hoe je binnen 15 minuten plantaardige maaltijden kunt bereiden. De coachingsessies zijn bedoeld om je te inspireren, onderwijzen en motiveren om op koers te blijven.
 • Dagelijkse V&A: Maandag tot en met vrijdag kun je Maik en Jessica al je vragen stellen die ze elke dag publiekelijk met een video voor je beantwoorden.
 • Toegang tot de replays: Alle live kooklessen en coachingsessies worden opgenomen zodat je ze op het moment dat het jou uitkomt kunt terugkijken.
 • Een-op-een coaching met Maik en Jessica via een privé chat en tweewekelijkse Zoom Calls.
We gaan je zo laten zien hoe je toegang kunt krijgen tot dit alles. 
Maar eerst, moet je jezelf kwalificeren...
Het is logisch dat zodra wij onze tijd gaan investeren om jou een-op-een te coachen, we eerst moeten weten of je een goede match bent. 
 
Hieronder staan 5 criteria waar je aan moet voldoen voordat je een Plants for Power lid kunt worden. 
 
1) Je moet de ruimte en de tijd hebben om permanente veranderingen te gaan maken in je leefstijl. Om heel duidelijk te zijn - als je momenteel niet minstens een uur per dag beschikbaar hebt voor dit programma, dan is het nu nog niet geschikt voor je. 
 
2) Je bent gedreven, nieuwsgierig en je staat open voor nieuwe inzichten en ideeën.
 
Je hebt een diepere missie dan alleen maar binnen een paar weken wat af te vallen. 
 
Misschien wil je van je medicatie af en gezond oud worden. Of je wil niet meer bijdragen aan dierenleed. Of je wil de planeet goed achterlaten voor volgende generaties. 
 
Het feit is dat er momenten gaan komen waarop je het moeilijk krijgt. Als je geen krachtige "waarom" hebt dan is er weinig dat we voor je kunnen doen. 
 
3) Je bent niet op zoek naar een "even snel afvallen methode"
 
Dit programma draait niet om snel afvallen. Het draait om het begrijpen en veranderen van je kennis over voedingkeuzes en wat voor invloed ze hebben op je gezondheid. Het gaat erom een leefstijl voor jezelf te ontwikkelen waarbij afvallen een bijproduct is.
 
Veel leden verliezen uiteindelijk heel snel heel veel kilo's. Maar dat komt omdat ze inzien dat je vanzelf afvalt zodra je plantaardig gaat eten. En ze zeer gedreven zijn om de waardes die passen bij een veganistische leefstijl uit te dragen. 
 
Als het jou alleen maar interesseert om wat de weegschaal aangeeft, dan is dit programma niks voor jou.
 
4) Je kunt het financieel verantwoorden
 
Als jij moet rondkomen van 50 euro per week, dan is dit niet voor jou. 
 
5) Geen mega gespecificeerde diëten
 
Als jij je moet houden aan een zeer strikt dieet en je niet openstaat om te onderzoeken of er ook een andere manier is of je wil dit combineren met een gevaarlijk hype- en onzin "laag-in-koolhydraten" dieet (keto, paleo, Atkins etc.), dan zijn wij niet de personen die je kunnen helpen. 
Een Leefstijlcoach Kost Gemiddeld €5.200/Jaar Als Je Elke Week Een Uur Coaching Neemt, Maar Dit Hoeft Niet...
Leefstijlcoaches hebben dan ook veel kosten. Denk aan huur-, reis-, en materiaalkosten.
 
Binnen Plants for Power is onze coaching niet op een fysieke locatie. Het zal gaan via een privé chat. 
 
Hierdoor kunnen we veel meer mensen tegelijkertijd helpen. 
 
Daarom hoef je geen €5.200/jaar te investeren. 
 
Je investeert slechts een fractie daarvan. 
 
Voordat we ingaan op wat die investering is, is er iets dat we willen dat je weet. 
 
Er zijn twee manieren waarop je kunt instappen in Plants for Power.
 
De eerste manier is het "Standaard" pakket. Met dit pakket krijg je toegang tot alles dat je op deze pagina hebt gelezen behalve de een-op-een coaching chat met ons
 
Dus je krijgt de complete Vegan Power training, alle replays van eerdere kook/coachingsessies, en toegang tot alle recepten. 
 
Maar je hebt geen direct privécontact met ons. 
 
Echter, je hebt WEL direct privécontact met ons als je kiest voor het "Intensief" pakket.
 
Dit geeft je alles dat je op deze pagina hebt gelezen, INCLUSIEF een een-op-een chat met ons én een tweewekelijkse Zoomcall. 
 
Wij reageren over het algemeen binnen een dag op coaching vragen. Dus je kunt verwachten dat we je snel helpen.
Begin Vandaag
12 Maanden Toegang
Minder Dan €5 Per Week
Jaarlijkse Incasso Van 249 Euro (Standaard) of 1499 Euro (Intensief).
Je lidmaatschap wordt vanaf vandaag elk jaar automatisch verlengd.
Je zit niet vast aan een contract - Je kunt je lidmaatschap voor de komende jaren op elk moment opzeggen.
INTENSIEF
Privé Coaching Chat met Maik & Jessica
Waarde: €4.000/jaar
Tweewekelijkse Zoomcall met Maik of Jessica
Waarde: €4.000/jaar
Wekelijkse Groep "Vraag ons Alles" Call (inclusief replays)
Waarde: €4.000/jaar
Direct Toegang tot Vegan Power Training Waarin Je Ontdekt Hoe Je Heel Snel Gezond Wordt
Waarde: €129
Toegang tot 300+ (volwaardig) Plantaardige Recepten
Waarde: €594
Toegang tot een privéchat met 3 gelijkgestemden met supervisie van Maik & Jessica
Waarde: €400/jaar
Toegang tot LIVE Online Kooklessen (inclusief replays)
Waarde: €1.497/jaar
Direct Toegang tot Social Wall voor Groep Coaching
Waarde: €588/jaar
Totale Waarde: €15.608/jaar
Begin vandaag voor €1.499/jaar
 
 
(Minder Dan €29 Per Week)
 
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
DOE MEE
STANDAARD
Privé Coaching Chat met Maik & Jessica
Waarde: €4.000/jaar
Tweewekelijkse Zoomcall met Maik of Jessica
Waarde: €4.000/jaar
Wekelijkse Groep "Vraag ons Alles" Call (inclusief replays)
Waarde: €4.000/jaar
Direct Toegang tot Vegan Power Training Waarin Je Ontdekt Hoe Je Heel Snel Gezond Wordt
Waarde: €129
Toegang tot 300+ (volwaardig) Plantaardige Recepten
Waarde: €594
 Toegang tot een privéchat met 3 gelijkgestemden met supervisie van Maik & Jessica
Waarde: €400/jaar
Toegang tot LIVE Online Kooklessen (inclusief replays)
Waarde: €1.497/jaar
Direct Toegang tot Social Wall voor Groep Coaching
Waarde: €588/jaar
Totale Waarde: €7.608/jaar
Begin vandaag voor €349/jaar
SLECHTS €249/jaar
 
(Minder Dan €5 Per Week)
 
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
DOE MEE
Krijg Je Gezondheid En Mojo Terug,
Beginnend Met Vandaag...
Kijk, je kunt doorgaan met het nemen van medicatie en om de zoveel maanden weer een crashdieet volgen. 
 
Sommige mensen denken dat er geen andere optie is. 
 
Je hoeft dingen niet te accepteren zoals die ons jarenlang zijn aangeleerd. Dat ziek zijn nu eenmaal hoort bij ouder worden... en dat medicatie de enige oplossing is... 
 
Of dat nieuwe "laag-in-koolhydraten" hypedieet dat je een slank lichaam geeft dat er prachtig uitziet aan de buitenkant...
 
...Maar compleet verziekt is van binnen. 
 
Waardoor jij en vooral je omgeving denkt dat je supergezond bent, terwijl de kans zeer groot is dat je de laatste dertig jaar van je leven ziek zult doorbrengen. Ondertussen geniet de rest van je leeftijdsgenoten die wel voor de juiste leefstijl gekozen hebben in goede gezondheid van het leven. 
 
Want vandaag heb je een nieuwe optie. 
 
Je kunt aansluiten bij Plants for Power. En samen kunnen we bouwen aan een robuuste gezondheid en betere wereld. Een leven waarin je vrolijk en blij bent, met een diepgeworteld gevoel van ergens aan bijdragen, en eentje waarvan je tot je laatste adem volop van kan genieten.
 
Zodat je tot op late leeftijd in goede gezondheid en zonder medicatie plezier kan hebben met geliefden. Waarbij je elke dag bruist van de energie en met een schoon geweten kunt genieten van heerlijk, geweldloos eten - in plaats van in te stemmen met industrieën die dieren stelselmatig martelen en vermoorden terwijl ze de kostbare aarde kapot maken. 
 
Wij hebben zo'n leven voor onszelf gecreëerd. En we hebben meer dan 2.361 mensen geholpen hetzelfde te doen.
 
Des te eerder je meedoet met Plants for Power des te sneller we dit voor jou kunnen doen.
 
We kijken er naar uit om met je samen te werken. 
Klik hieronder om te beginnen
INTENSIEF (INCLUSIEF PRIVÉ COACHING)
Begin vandaag voor €1.499/jaar
 

(Minder Dan €29 Per Week)
 
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
DOE MEE
STANDAARD (EXCLUSIEF PRIVÉ COACHING)
Begin vandaag voor €349/jaar
SLECHTS €249/jaar
 
(Minder Dan €5 Per Week)
 
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
DOE MEE
Josien
Inmiddels ben ik sinds ik je blog in 2015 vond al 17 kg afgevallen (zonder lijnen) en al 22 kg in totaal. Ik ben van een te krap zittende maat XL naar een goed zittende maat M gegaan én m'n gewrichtspijn is zo goed als over (er zijn de nodige dagen die ik zonder pijnstillers doorkom!) en ook m'n altijd verstopte neus is nu het grootste deel van de dag gewoon open. Ook m'n collega's raken steeds meer geïnteresseerd. Ik heb een collega die helemaal paleo is en zich dus hélémaal de blubber traint om af te vallen en ik doe dat niet, beter nog ik eet wel veel 'carbs'....hoe doet ze dat toch? (hihi) *
Katja
Ik ben nog steeds elke dag blij dat ik jouw bericht ben tegengekomen op Facebook. Het gaat super, ik heb al een aantal vrienden 'om' gekregen en die zijn daar ook weer blij mee. Zelfs deze winter gaat mentaal zo goed. Vaak ben ik elke winter mentaal wat zwakker, wat depri, moe, lusteloos enz. Maar nu ben ik stabiel, fit en voel mij vrolijk, elke dag! Ik ben zelfs niet verkouden of ziek geweest, terwijl mijn gezinsleden (die wel nog vlees en zuivel eten, alhoewel ook in steeds mindere mate) wel verkouden en wat ziekjes zijn (geweest). Mijn haar, nagels en huid zien er super uit. Nee hoor, ik ga nooit meer naar de oude levensstijl! *
Joke Schulting
Hoewel ik mijn gewicht van 67 kg met een lengte van 1.76 m altijd prima vond ben ik vanzelf van 67 kg naar 61 kg gegaan. (Bevalt nog beter) Ik heb meer energie, mijn pukkeltjes op de rug zijn weg en mijn huid is gladder. Ik doe met meer plezier boodschappen: zie alleen gezonde producten met veel kleur in het wagentje. (Volgens mij is het ook nog goedkoper) Genetisch gezien heb ik hogere kans op hart- en vaatproblemen, diabetes en darmkanker. Ik dacht altijd dat dit mijn voorland was. Met deze voedingsverandering probeer ik deze ziektes nu te voorkomen. *
Veelgestelde Vragen
WAAROM ZOU IK NU MEEDOEN MET PLANTS FOR POWER?
Als je futloos bent, niet lekker in je vel zit, overgewicht, hoge bloeddruk en cholesterol, diabetes type 2, een auto-immuunziekte of darmproblemen hebt, dan kan Plants for Power je helpen je gezondheid en leven te transformeren voor minder dan €5 per week. Wat is jouw gezondheid waard? Doe nu mee!
HOE LANG HEB IK TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?
Je hebt vanaf de datum dat je je aansluit bij het programma 12 maanden toegang tot alles - de weekmenu's, boodschappen- en voorbereidingslijstjes, live kooklessen en coachsessies en de dagelijkse V&A. Best netjes toch?
ALS IK 1 JAAR WIL MEEDOEN EN ER DAARNA VANAF ZIE, IS ER EEN OPZEGTERMIJN?
Er is geen opzegtermijn. Zolang je opzegt voor de nieuwe incassodatum betaal je niet voor het volgende jaar.
BIEDEN JULLIE EEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE?
Nee. Doordat het complete programma digitaal is en je direct overal toegang tot hebt, bieden we geen terugbetaling aan. Het zou niet eerlijk zijn als iemand zich aansluit bij het programma, het even gebruikt, alles downloadt en dan om een terugbetaling vraagt. Wel bieden we een garantie voor resultaat (wat dat ook mag zijn voor jou) als je exact doet wat wij je adviseren binnen het programma. We zullen je net zolang ondersteunen totdat jij het gewenste resultaat hebt bereikt. Dat is een belofte!
HOE ZEG IK PRECIES OP?
Opzeggen kan door ons een mailtje te sturen.
MIJN VRAAG STAAT HIER NIET TUSSEN.
Als je een belangrijke vraag hebt die je beantwoord wil hebben voordat je meedoet, stuur ons dan alsjeblieft een email op [email protected]. We helpen je heel graag verder.
Klik hieronder om te beginnen
INTENSIEF (INCLUSIEF PRIVÉ COACHING)
Begin vandaag voor €1.499/jaar
 

(Minder Dan €29 Per Week)
 
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
DOE MEE
STANDAARD (EXCLUSIEF PRIVÉ COACHING)
Begin vandaag voor €349/jaar
SLECHTS €249/jaar
 
(Minder Dan €5 Per Week)
 
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
DOE MEE
DISCLAIMER * Individuele resultaten kunnen variëren. De informatie op plantsforpower.nl, veganrevolutie.nl of een van onze mediaplatforms is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Alle verklaringen op deze platforms zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, genezen, behandelen of voorkomen. Raadpleeg je arts voordat je wijzigingen aanbrengt in je huidige dieet en levensstijl.
Copyright 2024 | Plants for Power