BESTEL NU
BESTEL NU
Wil Jij Ontdekken Hoe Je Gezond en Energiek Oud Kunt Worden Terwijl Je Heerlijk Kunt Blijven Eten?
 Geef mij 7 dagen van je tijd en ik laat zien hoe jij pijnvrij, gelukkig en liefdevol door het leven kan gaan. 
BESTEL DIRECT HET E-BOEK
Uit het kantoor van Maik:

Ik heb een korte vraag voor je..
 

Wil jij genieten van een optimale gezondheid terwijl je meebouwt aan een mooiere wereld en je niet meer bijdraagt aan de verstikkende vlees- en zuivelindustrieën?

En wil je dit doen op een inspirerende manier zonder dat je sociale omgeving je de rug toekeert?

Van binnen weet je dat je deze vegan lifestyle wilt leven ... de lifestyle waar iedereen het tegenwoordig over heeft ...

Waarbij je pijnvrij bent, je zonder klachten oud wordt en je elke dag vol energie je bed uitspringt zodat je goed kunt presteren en volop van het leven kunt genieten.

Maar Waarom Is Dit Bij Jou Nog Niet Gelukt?
Ik kan me haast niet voorstellen dat dit de eerste keer is dat je op zoek bent naar een manier waarop jij weer controle kunt krijgen over je gezondheid zodat je pijnvrij oud kunt worden en in het proces kunt genieten van bergen energie.
 

En dat je op die manier ECHT iets bijdraagt om de wereld een stukje mooier te maken zonder dat je er iets extra's voor hoeft te doen.

Ik kan je beloven dat als je deze pagina helemaal tot aan het einde doorleest je zult ontdekken hoe jij binnen 7 dagen een zelfverzekerde en goed geïnformeerde vegan kunt worden die kan genieten van een optimale gezondheid, een slank lichaam en tonnen energie.
Hoi! Mijn Naam Is Maik Süter en een Paar Jaar Geleden Stond Ik Precies in Jouw Schoenen. Laat Me Daarom Mijn Verhaal Met Jou Delen.
Het was absoluut het mooiste stuk tot nu toe van onze tocht. Rechts van ons de prachtige Donau en links van ons hoge bergpieken en een weg die ons al slingerend dichterbij onze eindbestemming zou brengen.
 

We waren inmiddels een goede 5 weken onderweg en voor mijn reis begon had ik van een goede vriend het boek The 7 Habits of Highly Effective People gekregen.

Op de een of andere manier was ik nog niet begonnen in het boek, maar op die bewuste avond bij de Donau besloot ik het boek open te slaan.

Wat er toen gebeurde veranderde mijn manier van denken voorgoed.

Voor Het Eerst In Mijn Leven Vielen Alle Puzzelstukjes Op Hun Plek
In 2012 maakten mijn vrouw Jessica en ik de fietstocht van ons leven. We fietsten van Amersfoort naar Istanbul. Voor mijn fietsavontuur was ik de grootste vleeseter aller tijden.
Mijn identiteit ademde letterlijk VLEES. Het stroomde door mijn aderen en ik was die guy die altijd de barbecues en gourmetavonden afsloot.

Ik had zelfs met veel plezier in een slagerij gewerkt!

Vlak voordat mijn Jessica en ik aan ons grote avontuur begonnen kwam ik echter in aanraking met de confronterende waarheid van de bioindustrie en had ik voor het eerst in mijn leven een grote verschuiving in perspectief.

Hoe had ik al die jaren zo blind kunnen zijn?

In het boek The 7 Habits of Highly Effective People ontdekte ik dat ik een zogenaamde verschuiving van paradigma had ervaren.
Een paradigma is eigenlijk een bepaalde waarheid waar we in geloven, bijvoorbeeld dat de aarde rond is in tegenstelling tot plat.

Mijn paradigma was 28 jaar lang dat het volkomen normaal en zelfs noodzakelijk is om vlees en zuivel te consumeren.

Pas na het zien van de documentaire Food Inc. en later de speech van dierenactivist Gary Yourofsky en de documentaire Earthlings kon ik mijn paradigma verschuiven.

En daar zat ik dan voor mijn tent met mijn nieuwe paradigma in mijn handen. 28 Jaar lang was het voor mij gewoonte om dagelijks biefstuk, melk, yoghurt, kwark en worst te eten en nu zou ik dat moeten aanpassen...

Ik had echt geen idee hoe ik moest beginnen met het aanpassen van mijn eetgewoontes, laat staan dat ik wist hoe ik 100% veganistisch zou moeten eten.
Die avond voor onze tent op die prachtige plek aan de Donau besloten we daarom om eerst maar eens vegetariër te worden als we terug zouden komen van onze fietstocht. Dat leek ons al moeilijk genoeg!

Maar nog voordat we vegetarisch begonnen te eten waren we de eerste obstakels al tegengekomen.

Zo moesten we ons verantwoorden toen we in Istanbul aan een Turkse vriend uitlegden dat we van plan waren om vegetariër te worden.
De plek waar we besloten vegetariër te worden als we weer terug zouden zijn in Nederland.
Hij barstte letterlijk in lachen uit en verklaarde dat het regelrechte onzin is en dat we gemaakt zijn om vlees te eten.

Hakkelend probeerden we ons punt te maken, maar we wisten er gewoon te weinig vanaf en wie weet had hij wel gelijk.

Onzeker keerden we terug naar Nederland en daar voegden we enigszins vertwijfeld daad bij het woord en werden we vegetariër.
3 Redenen Om Veganistisch Te Gaan Leven
Al snel had ik er een gewoonte van gemaakt om elke dag voor de lunch een salade met lekker veel geitenkaas, vier gekookte eieren en twee eetlepels mayonaise te eten.

De salades gaven me geen voldaan gevoel, maar ach, ik at tenminste vegetarisch en ik zou ervan afvallen (dacht ik).

Ondertussen was ik mijn platform Veggielife.nl begonnen om anderen ook te inspireren om vegetarisch te gaan leven.

Maar in de drie jaar dat ik bouwde aan dit platform voelde er iets niet goed. Ik bleef een beetje mollig ondanks dat ik meerdere keren per week sportte, ik was versuft en ik zag er ongezond uit. Ik snapte er niks van. Vegetarisch eten was toch super gezond?

Al snel ontdekte ik dat zuivel en eieren net zo slecht – zo niet slechter – voor mijn gezondheid en gewicht zijn als vlees en dat het volkomen logisch was dat ik zo mollig bleef.

Bovendien kwam ik erachter dat de zuivel- en eierindustrieën net zo slecht – zo niet slechter – omgaan met de dieren als de vleesindustrie.
Kalfjes die direct na de geboorte worden weggerukt bij hun moeder, haantjes die na het uitkomen meteen in een vleesvermaler belanden en melkkoeien die jaar in jaar uit kunstmatig bezwangerd worden zodat ze maar weer melk blijven geven.

En dan heb ik het nog niet eens over de structurele mishandeling van de dieren in de zuivelindustrie.

Als klap op de vuurpijl zijn de zuivel- en eierindustrieën net zo slecht – zo niet slechter – voor ons klimaat dan de vleesindustrie. Dit komt doordat de dieren die zuivel produceren langer leven en dus meer grondstoffen nodig hebben.

Ik had altijd gedacht dat wat ik in mijn mond stopte echt niet zo'n impact had op ons milieu, maar wat had ik het mis.

Met pijn in mijn hart besloot ik vanaf dat moment om als veganist door het leven te gaan, niet wetende hoe ik in vredesnaam een leven kon leiden ZONDER kaas en mayonaise (mijn guilty pleasure).
Mijn Reis Van Vegetariër Naar Veganist
Ik veranderde de naam van mijn project naar Veganrevolutie.nl en faseerde langzaam de eieren, de kaas en de kwark uit mijn dieet.

Maar ik geef toe dat ik onzeker was.

Onzeker of ik wel voldoende voedingsstoffen binnen zou krijgen, onzeker hoe mijn omgeving zou reageren op mijn 'radicale' beslissing en onzeker of ik nog wel lekker kon eten.

Ik zocht daarom maar eens wat recepten op internet en alhoewel de maaltijden iets smakelijker werden bleef mijn energiepeil onder de maat. Ook de overtollige kilo's raakte ik maar niet kwijt.

Bovendien deed ik me af en toe toch tegoed aan kaas en ander dierlijk voedsel en voelde ik me slecht dat ik me had laten gaan.

Deze nieuwe vegan lifestyle was nog zo makkelijk niet en ik heb zeker op het punt gestaan om de handdoek in de ring te gooien.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik begon allemaal boeken te lezen over plantaardige voeding in de hoop dat mijn onzekerheid zou afzwakken.

Ik kwam erachter dat er (vooral in Amerika) al heel wat pionierende artsen en wetenschappers zijn die jarenlang onderzoek hebben gedaan naar de effecten van een plantaardig dieet op onze gezondheid.

Langzaam kreeg ik door dat ik op de goede weg zat, zeker toen ik steeds meer hun adviezen begon te implementeren in mijn voedselkeuzes.

En dat was wanneer ik me realiseerde dat het niet mijn fout was dat het allemaal zo lang had geduurd voordat ik eindelijk wist wat me ervan weerhield om me gezond en energiek te voelen!
Ik ontdekte dat de vlees-, zuivel-, supplementen-, en dieetindustrieën deze pionierende artsen en wetenschappers de mond snoeren ondanks dat ze in het bezit zijn van levensreddende informatie. Geen wonder dat ik al die jaren zo blind was geweest!
De Grote Leugen Die De Waarheid Ver Bij Ons Vandaan Houdt
En opeens werd het me helemaal duidelijk dat onze wereld, onze maatschappij en het systeem waar we in leven allemaal draait om één ding: zoveel mogelijk omzet draaien.

Ik voelde me naïef dat ik het niet eerder had begrepen, maar toen ik een heel simpel principe volgde (dat ik uit het televisieprogramma 'Wie is de Mol?' had geleerd) vielen de puzzelstukken op hun plek.

Follow the money, oftewel, volg het geld.

Ik begon aandachtig te letten op wie welke boodschap verkondigde en volgde vervolgens het pad van het geld.

Al snel ontdekte ik dat iedereen die verkondigde dat je vlees, zuivel of supplementen moest nemen het om de verkeerde redenen deden: geld verdienen.

En verrassend genoeg kwam ik erachter dat alle wetenschappers en artsen die verkondigden dat plantaardig eten het beste is voor ons, hun verdiensten doneerden aan goede doelen.

Bovendien bedacht ik zelf ineens dat er simpelweg geen geld te verdienen valt aan gezonde mensen. Laat staan dat je wat kunt verdienen aan groenten, fruit en peulvruchten.

Nee, de industrieën die miljarden euro's per jaar omzetten – de vlees-, zuivel-, farmaceutische-, supplementen-, en dieetindustrieën – willen dat je faalt ...

... ze willen dat je dieet wéér mislukt zodat ze je een nieuw nepdieet kunnen verkopen.

... ze willen dat je ongezond blijft zodat ze je weer medicijnen kunnen verkopen.

... ze willen dat je angstig blijft over voedingsstoffen zodat ze je supplementen kunnen blijven verkopen.

... ze willen dat je blijft geloven in de mythe dat je vlees en zuivel nodig hebt voor een gezond leven zodat ze deze ziekmakende producten aan je kunnen blijven verkopen.

Dit was het moment dat ik eindelijk doorkreeg naar welke informatie ik nu écht kon luisteren.

Want geloof me, er zijn echt mensen die het beste met ons voorhebben, die het beste met de dieren voorhebben, en die het beste met onze planeet voorhebben.

Je zult ze alleen moeten vinden. En het 'follow the money' principe is een perfect startpunt.
Vegan Is Een En Al GOODNESS
Het is grappig als je mijn reis sinds 2012 bekijkt. In eerste instantie ging ik vegan voor de dieren. Een tijd later switchte mijn focus naar mijn gezondheid. En nu ik optimale gezondheid heb bereikt ligt mijn focus op het behoud van onze planeet.

Zeker nu ik vader ben en ik niets liever wil dat mijn kinderen kunnen opgroeien op een aarde die straks ook nog leefbaar is voor mens en dier.
Voor mijn gevoel kon ik dan ook niet anders dan een boek schrijven. Dit boek is "De Vegan Revolutie" en het is de meest complete Nederlandse handleiding voor een gezonder leven, om het dierenleed terug te dringen en klimaatverandering om te keren.

Mensen die "de Vegan Revolutie" gebruiken voelen binnen enkele korte weken direct verschil in broekmaat, energieniveau, stemming en andere fantastische bijwerkingen van het volgen van de informatie uit dit boek.

Ik noem het ook echt bijwerkingen. Voor mij draait vegan niet om afvallen. Dat je gewicht en vet verliest is slechts een bijwerking (een hele leuke voor een hoop mensen). Net zoals meer energie een bijwerking is. Je hebt geen honger meer en voelt je enthousiast. Je hebt geen last meer van snaaimomenten en je twijfelt geen moment meer aan jezelf. Vegan is enorm goed voor je zelfvertrouwen en voor de omgeving om je heen. Vegan is letterlijk een en al goodness.
BESTEL DIRECT
Natuurlijk is een volledige transformatie van je lichaam niet in één week te realiseren – zo werkt dat nou eenmaal niet bij het aanleren van een nieuwe gewoonte. Maar door de verandering van je relatie met voeding en je lichaam zorgt de Vegan Revolutie ervoor dat je met een schoon geweten kunt eten, en een duidelijke intentie ontwikkelt om dit vol te houden.

Daarnaast zul je ongetwijfeld je omgeving wakker schudden en mensen inspireren om hetzelfde te doen. En dit zal een sneeuwbaleffect veroorzaken dat nodig is om van de wereld een mooiere plek te maken.

Doe jij mee?
JA! Ik Doe Heel Graag Mee.
Net Zoals Femmy & Claudia
Femmy Boersma over de Vegan Revolutie
Hey Maik,

Dank dank voor de nieuwe inspiratie in mijn keuken! Ik blijf een vegan 'flirter' maar alle recepten zien er heerlijk uit! BTW, waar koop je de '7 granen vlokken'?

Lekker vlot geschreven trouwens, kon er makkelijk bij blijven en t boek erbij blijven pakken. Erg fijn dat je merknamen erbij zet die jij gebruikt.

Heel gaaf gedaan!

Veel liefs,

Femmy

Claudia over de Vegan Revolutie
Ik heb veel aan je boek gehad. Ik noem het al mijn bijbel😊.Het is erg duidelijk geschreven en een goede leidraad om plantaardig te eten.🌱 En dat dat gepaard gaat met vallen en op staan....je kan niets verkeerd doen. Dat vond ik erg fijn te lezen, dat jij dat ook had.

Ik kan je zeggen dat het vegan lifestyle plan mij goed bevalt, maar door jouw boek ben ik zeker geïnteresseerd in het supervegan plan.

Waar het mogelijk is pas ik het toe. Ik ben ook gestopt met bakken in olijfolie en bak nu in bouillon. Dit bevalt me prima!

Ik voel me lichamelijk super en ondervind totaal geen beperkingen. Ik ben zelfs gestopt om mijn astma medicatie te nemen. Vooralsnog gaat het goed.
Wat je precies gaat krijgen bij De Vegan Revolutie
Te gek, je bent klaar om eindelijk voor een beter leven vol energie en een lichaam waar je trots op kunt zijn te kiezen?
 
Wacht dan niet langer en begin nu met De Vegan Revolutie:
De Vegan Revolutie Bestaat Uit Twee Fasen
EXCLUSIEF verkrijgbaar op deze site, vind je het boek de Vegan Revolutie inclusief vele extra's. Het hele boek leest gemakkelijk weg en kun je in één ruk van 4 uur uitlezen. De ervaring leert dat veel mensen dit doen.

Dit boek van 264 pagina's is onderverdeeld in 2 Fasen.

Wetenschap heeft namelijk laten zien dat voordat er een verandering plaats kan vinden er eerst bewustzijn moet zijn. Dat is waar we ons op focussen in de eerste fase.

In de tweede fase richten we ons op de ACTIE. Hoe pak je het aan, wat kan je zoal eten en hoe maak je overheerlijke recepten.
BEGIN DIRECT MET FASE #1
De Vegan Revolutie
Bestaat Uit Deze 2 Onderdelen
1. Het Boek (Softcover & Digitaal)
(€58 waarde)
 
Helaas is het softcover boek uitverkocht. Je ontvangt enkel het digitale boek.
"De Vegan Revolutie" is een leefstijlboek gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en mijn eigen praktijkervaring.

Het is controversieel en gaat recht in tegen alles wat je "denkt te weten" over voeding en is, simpel gezegd de beste handleiding om weer controle te krijgen over je lichaam, het dierenleed terug te dringen en mee te bouwen aan een beter milieu.

De Vegan Revolutie zorgt ervoor dat je:
 • Je op je ideale gewicht komt en nooit meer gaat jojo-en
 • Deze leefwijze de rest van je leven wil volgen
 • Supergezond door het leven gaat
 • Meer energie krijgt dan je ooit gevoeld hebt
 • Tegelijkertijd iets goeds doet voor je medemens, de dieren en ons milieu
 • En nog veel meer...
2. De Audiobestanden (Digitaal)
(€29 waarde)
Als jouw excuus is dat je geen boek gaat lezen van 200+ pagina's, weet dan dat ik het hele boek heb ingesproken zodat je de volgende keer in de file staat, in de trein zit of op je vliegtuig moet wachten het boek kunt luisteren.

Alle bestanden staan op Soundcloud zodat je het wereldwijd kunt streamen. De bestanden kun je ook downloaden op je computer, telefoon of tablet zodat je ook kunt luisteren als je geen internet connectie hebt.
Daarnaast Kun Je Ook Deze Bonussen Bestellen Zodat Je Nóg Sneller Resultaat Kunt Behalen
Bonus #1: Vegan Smoothies (Digitaal)
(€19 waarde)
Er zijn altijd van die dagen dat je gewoon haast hebt en je geen tijd hebt om te koken of zelfs maar een ontbijt klaar te maken. Geen probleem. Daar hebben we de Vegan Smoothies voor. Wat dacht je van een heerlijke:
 • Mango Lassi
 • Kurkuma Dream
 • No-Sugar Smoothie
In totaal heb je de keuze uit 30 smoothies en je kunt dit digitale boekje optioneel bijbestellen als bonus bij De Vegan Revolutie.
Bonus #2: Sleutel Gewoontes Voor Een Lang en Gezond Leven (Digitaal)
(€29 waarde)
Onze gewoontes vormen ons leven. Van het poetsen van je tanden tot het op slot doen van je huisdeur. En van eten en drinken tot hoe je jezelf afdroogt na het douchen.

Veel van deze activiteiten gaan volledig op de automatische piloot zonder dat we ons er bewust van zijn.

Dat is maar goed ook, want je zou gek worden als je over alles zou moeten nadenken. Toch zijn er enkele sleutelgewoontes die vrijwel alle andere gewoontes in jouw leven bepalen.

In dit bonusboekje bespreek ik welke sleutelgewoontes dit zijn en hoe je ze jezelf kunt aanleren zodat ook jij automatisch kunt genieten van een lang en gezond leven.
Bonus #3: Dessert & Ander Lekkers Recepten (Digitaal)
(€29 waarde)
Een leven zonder dessert en andere zoete en romige lekkernijen is voor mij persoonlijk geen leven. Gelukkig kun je ook als vegan genieten van heerlijke plantaardige desserts & andere lekkere dingen.

Wat dacht je van:
 • Tiramisù Vegano
 • Crispy Borrelnootjes
 • Chocolademousse
 • Zoetromige Crème Brûlée
Dit bonusboekje bevat naast deze watertandende recepten nóg 6 andere heerlijkheden waarmee je jouw trek naar lekkers zonder schuldgevoel kunt stillen.
Stel Dat Er Nu Een Pilletje Te Koop Zou Zijn Die Jou Binnen Twee Weken Transformeert Naar Een Energiek, Gezond, Slank En Levenslustig Mens
Hoeveel geld zou je over hebben voor dat pilletje? 10 Euro? 100 Euro? 1000 Euro? Al het geld in de wereld?

Wat als ik jou vertelde dat er een soortgelijk pilletje bestaat in de vorm van een boek? En dat je dit boek vandaag en in DIT moment kunt bestellen zonder enig risico.

Je krijgt namelijk ons digitale boek De Vegan Revolutie inclusief alle bonussen (totale waarde van €135,00) voor slechts €29.

Dat is minder dan uit lunchen gaan met z'n tweeën.
Na het lezen van ons boek De Vegan Revolutie ben je gewapend met de juiste kennis over vegan en voeding.

Deze kennis zet je op het pad naar een leven zonder gezondheidsproblemen, waarbij je een slank lichaam krijgt vol energie dat geen medicijnen nodig heeft. Ik ben daar zelf het levende bewijs van.
Je hoeft niet nu te beslissen... 
Neem je tijd en probeer de Vegan Revolutie
voor 30 dagen
Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug,
eventueel gedownloade bestanden mag je gewoon houden als dank voor je interesse.
Klik Hieronder Op De 'Bestel Nu' Knop
Om Te Beginnen Met Vegan!
De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is....maakt niets mooier...dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!
 
- Miranda Wrekenhorst
We zijn nu vegan vanaf half april 2021 en het kost geen moeite. In het begin had ik wat kookstress, maar het weekmenu met boodschappenlijstje heeft enorm geholpen.
 
Ik kook ook van andere recepten, maar mijn man merkt het meteen als ik kook uit jullie boeken. 'Dit is zeker niet van Maik' zegt hij als ik ben 'vreemdgegaan'.
 
En: het eten van Maik is toch het lekkerste'. 

Oh ja, we zijn al meer dan dertig jaar vegetariër en ik snap nu niet waarom ik niet veel eerder zuiver plantaardig ben gaan eten. Ik slaap (nog) beter en mijn huid straalt. Ik ben ook een kilo of drie kwijt zonder moeite.
 
Bedankt voor het inspirerende zetje naar een nog gezonder en energieker leven.
 
- Anne-Marie Mosterman
Ik krijg het volgende:
 • De Vegan Revolutie Digitale Boek
Ik ontvang daarnaast het digitale bonusmateriaal:
 • Bonus #1: De Vegan Revolutie Audioboek
 • Bonus #2: Vegan Smoothie Receptenboek
 • Bonus #3: Sleutel Gewoontes Voor Een Lang en Gezond Leven
 • Bonus #4: Dessert & Ander Lekkers Recepten
... en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.
135,00
€29
BESTEL NU!
Helaas is het softcover boek uitverkocht. Je ontvangt enkel het digitale boek.
Hier Is Een Feit Dat
Geen Enkele Voeding 'Expert' Jou Wil Geven
De meeste diëten en afslank guru's gooien met claims als "5 tot 17 kilo vet verliezen in 11 dagen!" of "2 broekmaten kwijt in twee weken" of "Een sixpack in één maand tijd!".

Niet alleen zijn deze claims ronduit gevaarlijk, ze zijn ook niet realistisch én ze zijn niet nodig.

Bovendien hebben al deze hypes één ding gemeen: ze houden geen rekening met jouw gezondheid op de lange termijn.

En dat is waar het vegan dieet pas echt kan shinen.
 
Want de meeste (laag in koolhydraten hoog in vet) diëten waar je weleens van gehoord hebt zorgen voor gewichtsverlies op de korte termijn. Van buiten lijk je er op je best uit te zien. Maar van binnen richt je grote schade aan en op de lange termijn zorgen deze zogenaamde gezonde diëten voor verhoogde risico's op hart- en vaatziekten, kanker en andere leefstijlziektes. 
 
En dat is waar het vegan 'dieet' pas echt kan shinen. Alhoewel ik het eigenlijk geen dieet kan noemen, het is een leefstijl omdat je nooit meer anders wil eten als je het eenmaal geprobeerd hebt.
Want niet alleen is deze manier van eten iets dat je voor je leven gaat volgen, het is er ook eentje die jou een slank, energiek lichaam geeft waarmee je gezond oud gaat worden én waarmee je NEE zegt tegen de vergiftigende vlees- en zuivelindustrie die een negatieve impact heeft op de wereld om ons heen.

En niet geheel onbelangrijk: je kunt gewoon HEERLIJK blijven eten zonder ook maar iets van de smaken waar je nu van houdt te hoeven missen.

Met andere woorden: het is een win-win-win-win situatie. Jij wint, je medemens wint, de dieren winnen én ons klimaat wint.
BEGIN NU MET VEGAN!
Er is Een Snelle Oplossing Verkrijgbaar
Als Het Gaat Om Gezond Worden
Loop jij al jaren te klooien met je gezondheid? Met je gewicht? Met je energiepeil? Normaal geloof ik niet zo in shortcuts maar in het geval van vegan moet ik een uitzondering maken.

Ik kan je garanderen dat je uiterlijk twee weken na het toepassen van de kennis uit mijn boek veranderingen gaat voelen in je lichaam. Dit komt doordat het lichaam altijd in de 'genees-stand' staat. Bedenk je maar wat er gebeurt als je een sneetje in je vinger hebt. Na een aantal dagen is het wondje vaak helemaal vanzelf genezen.

Maar doordat we dagelijks vergif in ons lichaam stoppen in de vorm van dierlijke en bewerkte voeding, saboteren we dit geneesmechanisme.

Zodra je hiermee stopt kan het lichaam zich eindelijk gaan helen en ga je dus HEEL SNEL verbetering zien in je gezondheid.

Ik ga je niet beloven dat je een specifiek aantal kilo's gaat verliezen in een bepaalde tijd. Ik wil je in plaats daarvan laten inzien dat de reis belangrijker is dan de eindbestemming.

Door je te focussen op de reis zul je vanzelf gaan afvallen, zal je huid vanzelf gaan stralen, zul je je vanzelf lichter gaan voelen en zul je vanzelf een algehele goodness in je leven krijgen. Hopelijk wil je mij dat vertrouwen geven.

En als je eenmaal op je 'eindbestemming' bent aangekomen, wat dat ook mag zijn voor jou, dan heb je jezelf een leefstijl aangeleerd die je voor de rest van je leven bij je draagt en kunt doorgeven aan je dierbaren.

Als je al je hele leven loopt te kwakkelen met je lichaam en je de hoop hebt opgegeven en je wilt het nog ÉÉN kans geven, laat het dan ALSJEBLIEFT vegan zijn.

Ik kan je echt garanderen dat het je op zoveel vlakken in je leven zal gaan helpen.
Je hoeft niet nu te beslissen... 
Neem je tijd en probeer de Vegan Revolutie
voor 30 dagen
Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug,
eventueel gedownloade bestanden mag je gewoon houden als dank voor je interesse.
Dit is Wat Lezers Over Ons Boek Zeggen:
Josien Kuipers- van der Marel over de Vegan Revolutie
Toen ik 1,5 jaar geleden de website van 'de Veganrevolutie' ondekte, was ik nog niet echt veganist. Ik probeerde al tijden om definitief de kaas vaarwel te zeggen (hoe kon ik die troep ooit eten?), ik was nog 17 kg zwaarder (hoewel ik al 5 kg was afgevallen) en at nog niet echt heel volwaardige voeding, al was het grotendeels plantaardig. Toch had ik vanuit m'n jeugd wel de principes voor gezonde voeding meegekregen (gebaseerd op wat hier in de Bijbel over staat).

Na een moeilijke periode in m'n leven, waarin ik niet echt gezond had gegeten (en dus flink was aangekomen), besloot ik dat het tijd was om de puntjes weer eens goed op de i te zetten. Ook qua gezondheid kon ik wel een oppepper gebruiken.
 
De blog van de Veganrevolutie en de bijbehorende facebookgroep inspireerde me hiertoe. Ik heb in m'n leven veel gelezen over (vegan) voeding en was dan ook erg benieuwd naar het boek van Maik. Ik werd getroffen door de mooie, inspirerende manier waarop het geschreven is en vooral ook de compleetheid ervan.
 
Na het lezen van vele Engelse (vegan) boeken over de relatie tussen voeding en gezondheid, ben ik blij met dit Nederlandstalige boek dat alle aspecten van de vegan lifestyle benadrukt. Het begint met wat je beter niet en beter wel kunt eten voor je eigen gezondheid, zonder dwingend over te komen. Maar je wordt wel met je neus op de wetenschappelijke feiten gedrukt!
 
Daarna laat het zien hoe je de vegan lifestyle aanpakt, zowel thuis als buiten de deur. Ook ingrediënten en keukentools worden besproken. Met diverse maaltijdplannen en veel recepten kun je daarna direct aan de slag.

Zowel de niet-vegan, de veganist-in-wording en de supervegan kunnen veel uit dit boek halen om stappen te maken naar een gezondere levensstijl!
Judith Worms over de Vegan Revolutie
De docu Cowspiracy, die ik afgelopen maandag met mijn zoon keek heeft me doen besluiten jouw boek aan te schaffen.

In mijn hoofd speelde ik al langer met deze gedachte. Ik ben ook al jaren flexitarier. Mijn zoon, hij is bijna 20 is al geruime tijd met vlees en vis eten gekapt en een voorstander van de Vegalifestyle. Fijn te lezen dat het in etappes kan. Ik heb nog eieren, kaas , vlees en vis in huis. Mijn voornemen is idd om nu een paar dagen per week vegan te eten. Vandaag bv. Ik zit aan venkelsoep met spinazie en zeewier nu. Gevolgd door salade van quinoa spitskool appel en walnoten.

Gisteren avond bonen in de week gezet voor vanavond met zilvervliesrijst en andere groenten. Gisteren een nieuw keukenmachine gekocht, de vorige was kapot nl. En daarmee van cashewnoten en edelgist knoflook en citroensap een bakje kaas gemaakt . Volgens het recept moet een paar dagen in de koelkast om de smaken optimaal te laten zijn. Ik nam een hapje, en daar werd ik heeel blij van!!! Zo lekker. En blij omdat ik een smakelijk alternatief voor kaas heb gemaakt want dat lijkt me zo lastig om op te geven. Dit geeft me hoop!!

Mijn plan is dus een overgangsfase, en een Vegan kerst te vieren. Daarna minimaal een maand puur Vegan en dan eens te bezien wat onze bevindingen zijn. Mijn partner is al jaren vegetariër en doet mee. Mijn dochter 17 heeft de docu gezien, denkt erover na. Vanmorgen pakte ze een beker melk en zei: dit is dus 100 liter drinkwater!

Zo je ziet gaan we er wel voor!

Groetjes Judith
Tineke (88 jaar oud) over de Vegan Revolutie
Wat ik van je boek vind? .......... Ik vind het geweldig!!! Je hebt bijna alles zelf gedaan, tekst, fotografie. Knap hoor en op duurzaam geproduceerd papier. Het boek ziet er heel mooi en verzorgd uit.

Eerst heb ik het vlug helemaal bekeken en toen ben ik begonnen met lezen. Iedere dag een deel om het goed op te kunnen nemen.

Het is een boek dat je meerdere keren zult lezen. Je hebt alles zo uitgebreid beschreven. Daar ben ik heel blij mee.
Joke Schulting over de Vegan Revolutie
Het boek is erg fijn. Ik zie het als een gebundelde verzameling van alle informatie welke ik de afgelopen maanden tegen ben gekomen.

Het vegan eten bevalt me prima. Het is erg gevarieerd, lekker en voedt goed. Hoewel ik mijn gewicht van 67 kg bij 1.76m altijd prima vond ben ik van 67 kg naar 61 kg gegaan. (Bevalt nog beter) Ik heb meer energie, mijn pukkeltjes op de rug zijn weg en mijn huid is gladder.

Ik doe met meer plezier boodschappen: zie alleen gezonde producten met veel kleur in het wagentje. (Volgens mij is het ook nog goedkoper)

Genetisch gezien heb ik hogere kans op hart en vaat problemen, diabetes en darmkanker. Ik dacht altijd dat dit mijn voorland was. Met deze voedingsverandering probeer ik deze ziektes nu te voorkomen.
Fraukje over de Vegan Revolutie
Uiteraard ben ik het boek direct beginnen te lezen en heb er dezelfde week nog 3 gerechten uit gemaakt. Zalig makkelijk om te maken en overheerlijk om te verorberen!

M'n vriend (de voormalig grootste Italiaanse carnivoor) en ik zijn nu aan onze derde week transitie bezig en we love it! Ook dankzij jouw diep uitgespitte info over het "waarom" we dit doen, doet ons geen seconde meer twijfelen aan keuze.

Maik, super boek, heel compleet en zo praktisch en eerlijk geschreven!

De digitale versie zit ondertussen al bij m'n vader want "he has no clue". Hopelijk kan hij met zn 66 lentes ook nog openstaan voor af en toe vegan te eten!
Berna Lieuw-On – Holtkamp over de Vegan Revolutie
Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb je boek besteld en heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.
Cajsa Tonoli over de Vegan Revolutie
Ik heb je boek ontvangen, heel leuk voor de recepten! Maar lezen hoef ik al niet meer te doen, want ik had het al helemaal beluisterd voor ik het exemplaar had!

Zo handig dat jij het ingesproken hebt zeg! Nu kan ik mijn kindje 's avonds rustig voeden, in slaap laten vallen bij mij, en toch rustig luisteren naar een SUPER interessant boek.

Ik ben momenteel bezig met dag 7 van mijn vegan lifestyle, hopelijk dag 7 van de zoveel volgende! 🙂

Je boek is alleszins een geweldige start!
Kim Nillesen over de Vegan Revolutie
Bedankt voor jouw boek en vooral bedankt voor jouw mooie missie!!

Ik hoef van veganisme niet meer overtuigd te worden, want dat ben ik al. Reden nr één is dierenleed.

Ik heb jouw boek doorgebladerd, maar heb m nog niet helemaal gelezen. Vooral ook dat het over gezonde voeding gaat, vind ik interessant. En recepten zijn natuurlijk ook altijd fijn 🙂

Ik vind je boek makkelijk leesbaar en de manier waarop je mensen probeert te overtuigen laagdrempelig en positief.
Myriam Van Wouwe over de Vegan Revolutie
Héérlijk boek, steekt nog beter in elkaar dan gedacht!

Het onderwerp is erg actueel en het idee een « handleiding » op te stellen voor mensen zoals mij (super beginner niveau nul nul) komt persoonlijk gezien erg gelegen!!

Bovendien doet het goed eens een andere taal te horen m.n. de taal van vriendschap en de taal van gemeenschappelijk welzijn. Allemaal woorden die soms zo hol klinken in onze huidige maatschap.

Het is mooi te zien en te horen dat mensen andere paden beginnen te bewandelen, erg spannend en ook hoopgevend want « zo kan het toch niet verder » nee toch?! Al die additieven of het nu gaat om voedsel, vaccins, geneesmiddelen...back to the roots please!!

Beste Maik ik wens je van harte nog veel schrijfgenot en dank voor je inspirerend boek, je aanpak is hartverwarmend en dynamisch!
Nienke Dogger over de Vegan Revolutie
Ik heb vol interesse gelezen, blij om te beseffen dat ik niet de enige ben die zo graag het beste voor de dieren en de aarde wil! Dat er niets raars, zweverigs of ongezonds is aan een veganistische levensstijl. Blij om een tegenhanger in handen te hebben van alle vooroordelen en al het onbegrip waar ik tegenaan loop in mijn omgeving. Om gewoon duidelijke feiten te lezen, soms heel pijnlijk, maar tegelijkertijd heel verhelderend op de momenten dat de twijfel toeslaat. Een houvast, letterlijk.

Ik heb in verschillende mails persoonlijk contact gehad met Maik, en die laagdrempeligheid vond ik echt super fijn. Je voelt dat hij betrokken is en tegelijkertijd is hij helemaal zichzelf, ik herkende meteen zijn manier van schrijven toen ik zijn boek las. Erg leuk!

Ik moet nog wel wennen aan de nieuwe manier van koken. De recepten zijn echt 'volwaardig plantaardig', super goed, maar tegelijkertijd toch ook heel anders dan ik gewend was te koken. Zeker in combinatie met een gezin die al die granen maar niets vindt nog 😉

Ik kijk uit naar nieuwe boeken van je Maik, je bent een fijn mens! Blij dat ik je heb leren kennen! Succes en alle goeds voor jou, Jessica en jullie kleine mannetje!
Klik Hieronder Op De 'Bestel Nu' Knop
Om Te Beginnen Met Vegan!
De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is....maakt niets mooier...dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!
 
- Miranda Wrekenhorst
We zijn nu vegan vanaf half april 2021 en het kost geen moeite. In het begin had ik wat kookstress, maar het weekmenu met boodschappenlijstje heeft enorm geholpen.
 
Ik kook ook van andere recepten, maar mijn man merkt het meteen als ik kook uit jullie boeken. 'Dit is zeker niet van Maik' zegt hij als ik ben 'vreemdgegaan'.
 
En: het eten van Maik is toch het lekkerste'. 

Oh ja, we zijn al meer dan dertig jaar vegetariër en ik snap nu niet waarom ik niet veel eerder zuiver plantaardig ben gaan eten. Ik slaap (nog) beter en mijn huid straalt. Ik ben ook een kilo of drie kwijt zonder moeite.
 
Bedankt voor het inspirerende zetje naar een nog gezonder en energieker leven.
 
- Anne-Marie Mosterman
Ik krijg het volgende:
 • De Vegan Revolutie Digitale Boek
Ik ontvang daarnaast het digitale bonusmateriaal:
 • Bonus #1: De Vegan Revolutie Audioboek
 • Bonus #2: Vegan Smoothie Receptenboek
 • Bonus #3: Sleutel Gewoontes Voor Een Lang en Gezond Leven
 • Bonus #4: Dessert & Ander Lekkers Recepten
... en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.
135,00
€29
BESTEL NU!
Helaas is het softcover boek uitverkocht. Je ontvangt enkel het digitale boek.
Op jouw succesvolle vegan avontuur,
Maik en Jessica Süter
Oprichters Veganrevolutie.nl
VEEL GESTELDE VRAGEN
Als ik het boek bestel hoe en wanneer krijg ik het dan thuis?
Het digitale boek en bonussen vind je in je Veganrevolutie account waar je toegang tot krijgt na afronding van je bestelling. Je krijgt dus meteen toegang.
Hebben jullie ook een papieren versie van dit boek?
Helaas is de papieren versie uitverkocht en we weten nog niet of deze terugkomt. Om die reden ontvang je de digitale versie tegen een gereduceerd tarief.
Ik wil alleen maar af en toe plantaardig eten. Is dit boek dan iets voor mij?
Ja! De Vegan Revolutie bevat 60 recepten die makkelijk te maken zijn voor iedereen. Door plantaardig te eten – al is het maar af en toe – draag je al bij aan minder dierenleed, een gezond klimaat en een betere gezondheid. Je kiest zelf hoe ver je wil gaan met de vegan lifestyle. Laat dit boek een mooi begin zijn van jouw vegan avontuur.
Zijn jullie recepten vrij van gluten, soja, suiker en olie?
We hebben bij elk recept een legenda toegevoegd wat er precies wel en niet in zit. Dit hebben we onderverdeeld in: noten, gluten, suiker, soja en olie. Zo zie je in een oogopslag wat er in het recept zit. Niet al onze recepten zijn standaard vrij van deze ingrediënten, wel kun je ze makkelijk zelf aanpassen.
Bevatten de recepten vleesvervangers of andere bewerkte voeding?
Ja. Ondanks dat wij zelf zoveel mogelijk volwaardig plantaardig proberen te eten bevatten enkele recepten vleesvervangers en/of bewerkte voeding. We hebben dit gedaan omdat wij geloven in de 80/20 regel waarin je zo af en toe moet kunnen genieten van iets minder gezonde voeding (maar wel vegan natuurlijk!).

Ook wilden we ons boek toegankelijk maken voor een breed publiek zodat iedereen kan ervaren dat je echt niks hoeft te missen als veganist, zelfs niet je pizza en je stuk taart tijdens een verjaardag.

De vleesvervangers en bewerkte voeding zijn echter makkelijk te vervangen voor een volwaardige variant zodat je alsnog van deze recepten kunt genieten als je deze producten liever niet eet.
Ik heb kinderen, kunnen zij ook veganistisch eten?
Jazeker! Ons andere boek Vegan Familie staat zelfs vol met kids-proof recepten die ook nog eens boordevol vitamines, eiwitten en mineralen zitten. Je hoeft niet bang te zijn je kinderen tekort te doen door ze (af en toe) plantaardig te laten eten.

Sterker nog, in dat boek adviseren Wendy Walrabenstein (plantbased diëtist) en Walter Bouwmans (plantbased leefstijlarts) dat kinderen juist zo plantaardig mogelijk zouden moeten eten om ze op een weg te zetten van een gezonde toekomst. Je kunt er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen.

De claims die zij maken zijn gebaseerd op een enorme hoeveelheid wetenschap die inmiddels beschikbaar is over voeding in relatie tot gezondheid.
Ik ben al veganist. Heb ik dan wat aan dit boek?
Ja! Ook veganisten kunnen iets aan dit boek hebben. In het boek bespreek ik namelijk verschillende stromingen binnen het veganisme die je wellicht nog niet kent. Daarnaast bevat het boek 60 recepten die iedereen lekker vindt - veganist of niet. Ben je echter op zoek naar enkel recepten dan is ons boek Vegan Power een betere keuze. 
Zijn jullie recepten alleen maar te maken met biologische ingrediënten?
Nee! We willen juist bereiken dat plantaardig eten toegankelijk is voor iedereen en voor elk budget. Biologisch, seizoensgebonden en lokaal is absoluut belangrijk maar geen speerpunt in ons boek. Je kunt het boek dan ook het hele jaar rond gebruiken.
Wat als het boek niet werkt voor mij?
Dan is hij HELEMAAL GRATIS. Serieus. Als je geen waarde haalt uit mijn boek dan hoeft deze ook niets te kosten.

Ik weet dat de informatie uit De Vegan Revolutie werkt, ik heb het gezien bij mij en bij anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegenover "alweer een dieetboek" staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat dit boek jou een hele hoop frustratie kan besparen en plezier kan geven.
 
Om deze reden geef ik iedere persoon die mijn boek koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een 30 dagen niet goed geld terug garantie.
 
Als je de stappen en recepten uit mijn boek volgt en om wat voor reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan contact met mij op en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst in moet vullen of taken waar je aan moet voldoen, gewoon een snelle en oprechte terugbetaling.
 
De digitale bestanden mag je houden. Als je niet tevreden bent, dan zijn de digitale bestanden mijn gift aan jou voor het verprutsen van je tijd.
Is de Vegan Revolutie geschreven voor mannen of voor vrouwen?
Het boek heb ik geschreven voor iedereen die openstaat voor een nieuwe manier van eten. Of je nu man of vrouw bent.

Wel zijn er verschillende voorbeelden die soms de mannen en soms de vrouwen aangaan. Maar dat heeft puur te maken met de verschillen van lichaam en hormonen van de geslachten.
Welke resultaten kan ik over het algemeen verwachten als ik vegan ga?
Hoewel geen één boek, programma, handleiding of systeem ook maar iets waard is als het op de boekenplank blijft staan en er niks mee gebeurd, zullen de mensen die de handleiding serieus nemen en ermee aan de slag gaan grote resultaten bereiken.

Als ik naar mezelf kijk dan ben ik bijna 7 kg afgevallen in 4 maanden (en heb sinds 2015 mijn streefgewicht bereikt dat ik nog steeds heb).

Daarnaast was ik iemand die niet eens heel veel overgewicht had (en heb ik GEEN minuut honger gehad).

Ik was eigenlijk op zoek naar meer energie, en man... wat een energie heb ik. Het gespierde lichaam wat er onder mijn vetlaag vandaan kwam was gewoon mooi meegenomen.
Moet ik ook sporten als ik De Vegan Revolutie ga lezen?
Dit boek gaat meer over de voedingsstrategie en het maken van een dieetplan dat ervoor zorgt dat je gaat genieten van eten dat je strak en slank maakt voor de rest van je leven en waarmee je een lage impact achterlaat voor de dieren en ons milieu.

Maar als jouw doelstelling een gezond, vitaal en strak en gespierd lichaam is, dan kan sport en beweging niet uitblijven.

In het boek geef ik je daarom verschillende trainingen die je kunt volgen die ervoor zorgt dat je spijsvertering omhoog gaat en de vetverbrandende hormonen optimaal laten werken.

Je hoeft dus niet te sporten als je dit niet wilt en zult alsnog resultaat gaan zien, zowel in je gezondheid als in hoe jouw lichaam eruit gaat zien.
Moet je als vegan ook nog eens dure supplementen, poeders of andere pillen aanschaffen?
NEE, absoluut niet! De meeste supplementen en pillen zijn absoluut weggegooid geld. De supplementenindustrie is een miljardenbusiness en speelt in op het gevoel van de mensen dat ze iets tekort komen.

Veel producten worden met een hoop marketinghype opgeblazen en proberen je te laten geloven dat er een "magisch ingrediënt" in zit die ervoor zorgt dat al je lichaamsvet verdwijnt als nieuw voor de zon of je een strandlichaam geeft binnen 7 dagen.

Hype. Onzin. Ik kan er pissig om worden.

De waarheid is dat je geen supplementen nodig hebt om het lichaam van je dromen te krijgen. Alles wat je nodig hebt is goede voeding in de juiste hoeveelheid, een positief en succesvolle mindset, en een trainingsstrategie. Maakt niet uit of je nou vet wilt verliezen, of spieren wilt opbouwen.

Er is echter ÉÉN uitzondering: vitamine B12. Vegans moeten B12 supplementeren omdat plantaardig voedsel dit niet meer bevat. Maar dit kost je maar een paar euro per jaar.
Maar wij mensen zijn toch alleseters?

Als we terug in de tijd gaan zien we dat onze voorouders inderdaad vlees aten. Maar lang niet zoveel als aanvankelijk gedacht wordt.

Bovendien was het eten van vlees meer een noodzaak dan dat ze het deden voor hun beste gezondheid (alsof ze daar toen mee bezig waren). Het kost namelijk veel energie om een dier te vangen en doden, zeker als je niet de technologie hebt zoals wij die nu hebben.

Evolutionair gezien is het dus niet slim om op dieren te jagen als er ook voldoende plantaardig voedsel te vinden is. Je nam immers een groot risico omdat er altijd een kans bestond dat de jacht mislukte en er dus kostbare energie verloren was gegaan.

Er zijn echter enkele uitzonderingen voor gebieden waar geen plantaardig voedsel beschikbaar is, zoals de Noord -en Zuidpool. Maar nogmaals, dit is noodzaak en geen normale gang van zaken.

Bovendien is ons verteringsstelsel nagenoeg gelijk aan die van planteneters zoals paarden en olifanten. Heb jij weleens een dier proberen te vangen, doden en opeten met je blote handen?

We hebben simpelweg niet de fysieke eigenschappen van carnivoren en zelfs niet van omnivoren. Mensen zijn dan ook echte fructivoren.

En als je bezwaren hebt tegen al deze argumenten bedenk dan dat mensen technisch gezien allerlei dingen kunnen. 

We kunnen technisch gezien ook moorden, verkrachten en stelen. Het feit dat we technisch iets kunnen betekent nog niet dat het moreel te verantwoorden is. 

Dus ja, we kunnen dan misschien dierlijke voeding verteren maar geeft dit ons dan het recht om structureel levende wezens te martelen en vermoorden? Dat is vraag die iedereen voor zichzelf moet beantwoorden.

Kom ik wel aan mijn voedingsstoffen als ik mijn stukje vlees en bakje yoghurt laat staan?

Het is een bezorgdheid van veel mensen die in aanraking komen met Vegan. Want je hebt eiwitten, mineralen en andere voedingsstoffen nodig toch? Krijg je die wel binnen als je vlees en zuivel laat staan?

Ik kan je 100% garanderen dat je met het eten van volwaardig plantaardige voeding ALLE voedingsstoffen binnen gaat krijgen.

Sterker nog, je gaat veel meer voedingsstoffen binnen krijgen dan toen je nog vlees en zuivel at (omdat daar minder in zit dan je zou denken en het de opname van voedingsstoffen verhindert).

Moet ik mezelf uithongeren en calorieën tellen tijdens het volgen van De Vegan Revolutie?

Absoluut niet. Uithongeren en calorieën tellen zijn absoluut verleden tijd. De focus van dit boek ligt niet op het nauw volgen van een schema (alhoewel ik die optie wel geef als je dat prettig vindt), maar het aanleren van welke voeding je het beste kunt vermijden en welke juist niet.

Het is niet iets dat je tijdelijk gaat volgen, maar jezelf wilt aanleren voor de rest van je leven. Uithongeren en calorieën tellen is niet vol te houden en komt dus niet aan bod.

Is de Vegan Revolutie alleen geschikt voor mensen die vet willen verliezen of ook voor mensen die spiermassa willen opbouwen?

De stof die in de Vegan Revolutie staat laat je zien hoe je volwaardig plantaardig kunt gaan eten. Enkele bijwerkingen van volwaardig plantaardig eten? Vetverlies én spieropbouw!

Uiteraard is er wel bepaalde voeding die je beter kunt laten staan als je vet wilt verliezen en er is voeding die je juist zou willen eten als je in massa wilt aankomen.

En hoeveel situps je ook zult doen, je zult nooit een sixpack te zien krijgen zodra er nog een laag buikvet overheen zit. Zelf heb ik een sixpack ZONDER daarvoor elke dag te sporten, puur doordat ik mijn voeding heb aangepast.

Maar ook fanatieke sporters hebben baat bij dit dieet, zoals ook steeds meer topsporters doorkrijgen.

Ik wou dat ik deze krachtige training- en voedingsgeheimen tien jaar geleden wist. Het had me jaren van frustratie gescheeld van trainen en eten op de verkeerde manier. Dat is waar deze vegan handleiding jou direct op het goede pad zet voor de rest van je leven, zodat je niet net als ik nog eens jaren en jaren aan het proberen bent om alles uit te zoeken.

Maik, ik ben geen 20 of 30 meer – werkt vegan ook voor ‘oudere’ mensen?

Ja! Je bent wat je eet en dit geldt ook als je ouder wordt/bent. Als jij vandaag begint met het eten van volwaardig plantaardige voeding dan zal je lichaam zichzelf daaruit gaan opbouwen.

Aangezien je wat ouder bent zal dit niet zo snel meer gaan als een 20 jarige, aangezien je lichaamscellen zich nou eenmaal langzamer vernieuwen naarmate je ouder wordt.

Toch zal je lichaam zich uiteindelijk gaan ontdoen van alle gifstoffen die je de afgelopen jaren tot je hebt genomen en zal het zichzelf gaan 'helen'.

Je zult er dus niet alleen beter uit gaan zien, maar je zult je ook stukken beter voelen en er is een grote kans dat als je medicatie slikt, dit straks niet meer hoeft.

Het lichaam is zo veerkrachtig dat je zelfs op late leeftijd nog kunt profiteren van deze leefstijl en alle voordelen kunt ervaren.

Ik ben ouder / heb overgewicht / ben absoluut niet in vorm. Is De Vegan Revolutie moeilijk om te volgen voor mij?

He-le-maal niet, het is supermakkelijk. Het gedeelte over voeding is belangrijk voor iedereen. En qua training heb ik rekening gehouden met beginners, gemiddelde en gevorderde sportprestaties. Alle training en voedingsadviezen kunnen gebruikt worden voor tieners die sterker en droger willen worden, tot opa's met overgewicht die simpelweg gewoon gezonder willen leven en zich beter willen voelen.

Het deel waarin ik de voeding bespreek heeft een hoop ogen geopend en is alleen al de investering in deze handleiding waard. De meeste mensen hebben zich nooit gerealiseerd wat ze verkeerd deden en wat voor spoor van vernieling ze achterlieten met hun eetkeuzes. Hoewel training natuurlijk helpt bij het verliezen van vet, zal je de meeste progressie maken met alleen de voedingsstrategie.

Is het echt allemaal waar wat je zegt over hoe slecht vlees, zuivel en bewerkt voedsel is?

Ja, het is allemaal echt waar. Het was voor mij ook een shock om te ontdekken, maar zodra je je ogen opent en ziet wat er al die tijd voor je neus gebeurde wil en kun je nooit meer terug.

Als je nog steeds twijfelt aan hetgeen dat ik heb gezegd zoek dan eens op deze pionierende artsen en wetenschappers en lees wat ze te zeggen hebben: T. Colin Campbell, Dean Ornish, Michael Greger, Caldwell Esselstyn en Neal Barnard.

En bekijk deze documentaires: Cowspiracy, What the Health, Before the Flood, That Sugar Film, Merchants of Doubt, Food Inc., Earthlings, Food Choices, Forks over Knives, Seaspiracy en The Game Changers.

Na het lezen en zien van bovenstaande weet ik zeker dat je weer heel snel terug te vinden bent op deze pagina 🙂

Waarom claimen jullie dat veganistisch eten voor een mooiere wereld en meer energie zorgt?

In tegenstelling tot wat de slinkse vlees-, zuivel-, supplementen- en afslankindustrieën je doen laten geloven is een plantaardige leefstijl de enige leefstijl dat een optimale gezondheid geeft VOOR DE LANGE TERMIJN (ervan uitgaande dat je zoveel mogelijk onbewerkte plantaardige voeding eet). De reden is simpel: het menselijk lichaam is gemaakt om te functioneren op complexe koolhydraten zoals zetmeelrijke groenten, peulvruchten en volle granen.

Deze voeding zorgt voor een verzadigd gevoel, een gezonde stoelgang en bergen aan energie. Dierlijke en bewerkte voeding daarentegen is letterlijk VERGIF voor je lichaam en toch stoppen we er ons dagelijks mee vol. Hierdoor saboteren we ons eigen lichaam op dagelijkse basis en dat maakt ons ziek en zwak. Het is alsof je benzine in een dieselauto gooit. Omdat de plantaardige leefstijl deze voeding vermijdt zorgt het voor zoveel gezondheidsvoordelen.

BEGIN NU MET VEGAN!
DISCLAIMER * Individuele resultaten kunnen variëren. De informatie op plantsforpower.nl, veganrevolutie.nl of een van onze mediaplatforms is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Alle verklaringen op deze platforms zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, genezen, behandelen of voorkomen. Raadpleeg je arts voordat je wijzigingen aanbrengt in je huidige dieet en levensstijl.
Copyright 2024 | Plants for Power