BESTEL NU
BESTEL NU
Wij Laten Zien Hoe Je Snelle En Makkelijke Vegan Recepten Klaarmaakt Zonder De Smaken Waar Je Zo Van Geniet Op Te Hoeven Geven
 Ontdek nu zelf hoe makkelijk en lekker plantaardig eten is... 
BESTEL DIRECT HET BOEK
Uit de keuken van Maik en Jessica:

Beste lezer,

Wij zijn Maik en Jessica en we zijn de auteurs van de boeken "de Vegan Revolutie", "Vegan Familie" en het boek op deze pagina "Vegan Power".

Als je dit leest, dan betekent dat één ding: jij houdt van lekker eten en je bent nieuwsgierig of dit ook mogelijk is met 100% plantaardige recepten.
Maik en Jessica Süter
Oprichters Veganrevolutie.nl
Je hebt misschien al eens wat over de veganistische lifestyle gehoord of wellicht heb je jezelf al wat meer verdiept. Hoe dan ook, deze manier van leven klinkt je ergens wel logisch in de oren en nu ben je op zoek naar snelle en makkelijke vegan recepten waarbij je de smaak van het eten waar je zo van houdt niet hoeft op te geven.
"Grote kans dat je iemand bent met een druk leven, en dat je geen tijd hebt om elke dag uren op zoek te gaan op internet naar nieuwe recepten, om er vervolgens achter te komen dat je allemaal ingrediënten moet kopen waar je nog nooit van gehoord hebt."
Je zoekt naar een alles in één oplossing – nieuwe lekkere plantaardige recepten, die er niet alleen mooi uit zien maar die je ook daadwerkelijk gaat maken. Het goede nieuws is dat je op deze pagina bent beland en wij hier zijn om jou te helpen!

Komen deze bezwaren je bekend voor?
 • Vegan eten is toch alleen maar saai konijnenvoer..
 • Veganistisch koken is lastig..
 • Ik heb geen zin om elke avond uren in de keuken te moeten staan..
 • En dan moet ik zeker eerst 10 supermarkten langs voordat ik alle ingrediënten heb..
 • Ik wil best mijn steentje bijdragen aan de wereld maar niet mijn lekkere eten opgeven..
Ons wel.

Als veganist horen we ze zo vaak en dat vinden we ook niet gek.

Als je nog nooit zonder vis, vlees en zuivel hebt gekookt vraag je je ook af wat er dan nog in hemelsnaam overblijft om te eten. En dan wil je natuurlijk ook nog eens lekker blijven eten en er niet al te veel moeite voor hoeven doen.

Dit is precies onze zoektocht geweest de afgelopen jaren. We wilden wel plantaardig eten maar vooral ook lekkere, gezonde, gevarieerde, niet te moeilijke recepten hebben en bekende ingrediënten gebruiken.

Inmiddels leven wij alweer sinds 2015 de veganistische lifestyle en draaien we onze hand niet meer om voor een lekkere maaltijd.

Dat was toen we net begonnen wel anders. Toen waren we constant op zoek naar nieuwe recepten. Niet alleen voor onszelf maar ook om onze vrienden en familieleden 's avonds van een lekker diner te voorzien.

Daarnaast zochten we ook naar lunchgerechten, voedzame ontbijtjes en lekkere tussendoortjes en desserts.
Inmiddels hebben we al onze favoriete gerechten in ons nieuwe receptenboek Vegan Power gegoten.

De recepten zijn met zorg samengesteld met behulp van onze kennis over Vegan en ze zijn uiteraard allemaal 100% dierenleedvrij. Maar naast dat de recepten goed zijn voor het dierenwelzijn stillen ze écht je trek, hebben ze een hele lage ecologische impact en zijn ze stuk voor stuk om van te watertanden.

Verder hebben we ervoor gezorgd dat de recepten zo in elkaar steken dat je ze ook écht gaat maken. Dit betekent dat je dus niet vier supermarkten af hoeft om je ingrediënten bij elkaar te krijgen. De meeste recepten bestaan uit wat basisingrediënten en kruiden en that's it.
 
Hierdoor ben je veel eerder geneigd om het boek erbij te pakken na een lange dag en er daadwerkelijk uit te gaan koken. Sterker nog, de recepten zijn zo simpel dat je veel recepten binnen no-time zonder hulp van het boek kunt bereiden.
BESTEL DIRECT
Berna over Vegan Power
Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.
Waarom Zou Je Ons Het Voordeel Van De Twijfel Willen Geven?
De rest van de wereld begint langzaam in te zien dat vegan een en al goodness is en het is de reden dat we elke dag ons bed uitspringen en producten maken zoals dit Vegan Power Kookpakket. Op deze manier kunnen wij jou helpen met het volgen van het meest gezonde, voedingsrijke en compassievolle dieet ter wereld.
Hoe wij dit weten? Nou, omdat het vegan dieet niet alleen iets is dat we aan onze fans, bezoekers, vrienden en familie aanraden. Maar juist ook omdat we zelf onze levens getransformeerd hebben met Vegan.

Tijdens onze fietstocht van Amersfoort naar Istanbul in 2012 besloten we om ons leven te veranderen. We wilden meer energie en we wilden niet meer bijdragen aan het verschrikkelijke dierenleed dat gepaard ging met het eten van vlees, kaas en eieren.

We gingen Vegan.

Dit is wat er gebeurde:
3869 kilometer op de fiets deed ons besluiten om ons leven te veranderen
"Door onze eetgewoontes te veranderen naar een vegan-manier-van-leven hebben we een ware transformatie ondergaan. We zijn niet alleen 10 kilo afgevallen, maar we zijn de hele tijd in een soort van positieve vibe met veel energie. Nog nooit zijn we zo sterk en snel geweest, we hebben er nog nooit zo goed uitgezien en mensen schatten ons nog steeds 10 jaar jonger. Dit alles danken we aan Vegan.

We wilden dit delen met andere mensen, en zo zijn we onze website Veganrevolutie gestart.

Wat begon als een avontuur, is nu een missie geworden waar we Vegan in Nederland en België op de kaart willen zetten. We doen niets liever dan hier dagelijks aan te werken."

– Maik en Jessica Süter, oprichters Veganrevolutie.nl
Een Impressie Van Wat Je In Het Boek Gaat Vinden
We kunnen natuurlijk lullen als Brugman over het prachtige boek dat we hebben gemaakt, maar een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Hieronder daarom een kleine greep uit de recepten die je in Vegan Power gaat vinden.
Niet slecht toch, voor alleen maar konijnenvoer?! 😉

Voor jouw gemak hebben we ook een inkijkexemplaar gemaakt van het boek zodat je een idee krijgt wat je in huis gaat halen. Klik de knop hieronder om een kijkje te nemen.
BEKIJK HET INKIJKEXEMPLAAR
En Nog 87 Andere Recepten Waar Elke Doorgewinterde Vleeseter Gegarandeerd Van Gaat Watertanden...
... terwijl je jouw gezondheid een boost geeft, je het dierenleed vermindert en je jouw ecologische voetafdruk minstens halveert...

Daarnaast zijn alle recepten gemakkelijk klaar te maken. We hebben namelijk met opzet gekozen voor recepten die niet jouw hele avond in beslag nemen om te bereiden. Onze maaltijden zijn heerlijk en vereisen een minimale tijd in de keuken, zodat je meer tijd hebt om van je eten te genieten en vervolgens door kunt gaan met je leven.

Ze worden gemaakt met simpele ingrediënten en zijn kindvriendelijk zodat de hele familie kan genieten van deze maaltijden boordevol voedingsstoffen.

Onze recepten zijn:
 • 100% plantaardig
 • Gemakkelijk te maken
 • Te maken met ingrediënten die je in je lokale supermarkt vindt
 • Zoveel mogelijk volwaardig plantaardig (beperkte bewerkte voeding dus)
 • Voor elke dag
 • Voor een klein tot groot huishouden
 • Voor iedereen die van lekker eten houdt
 • Voor zowel de doorgewinterde veganist als iedereen die plantaardig eten een kans wilt geven
Inmiddels weten we dat plantaardig eten helemaal niet moeilijk, saai of smakeloos is. We hebben juist nog niet eerder zo gevarieerd, gezond en lekker gegeten.

Daarbij weten we dat we met deze lifestyle de juiste keuze maken voor de gezondheid van ons gezin, een steentje bijdragen aan het klimaatprobleem en het dierenleed verminderen. Win-win-win dus!

Alle recepten uit dit kookpakket hebben we gebundeld in een prachtig hardcopy boek dat je bij een bestelling op deze website ontvangt.
Wat Krijg Je?
Oké, dus je bent klaar voor een kookboek met recepten die je meer energie geven terwijl je zorgt voor minder dierenleed en een lagere ecologische voetafdruk.

Maar die je vooral laten inzien hoe lekker plantaardig eten kan zijn, dan is het tijd dat je het complete Vegan Power Kookpakket vandaag in huis haalt.

Veganrevolutie introduceert ...
Het Complete Vegan Power Kookpakket
BEGIN NU MET VEGAN KOKEN
Het Vegan Power Kookpakket
Bestaat Uit Deze 7 Onderdelen
1. Vegan Power Receptenboek (Softcover)
Softcover - (€39 waarde)
Alle recepten uit dit kookpakket hebben we gebundeld in een prachtig fullcolor softcover boek van 228 pagina's dat je bij een bestelling op deze website via de post ontvangt.

In het boek vind je:
 • 30 ontbijt recepten
 • 30 lunch recepten
 • 30 diner recepten
 • 10 dessert & ander lekkers recepten
Dit softcover kookboek zorgt voor eindeloze inspiratie en motivatie in jouw keuken.

Het staat boordevol met recepten en niet met informatie die je toch al weet enkel om bladzijdes te vullen.
Deze recepten zorgen voor meer energie, zijn gemakkelijk te volgen, klaar te maken en stillen lange tijd je hongergevoel.

We weten zeker dat je veel plezier gaat hebben aan dit boek en dat het je verder op weg helpt tijdens je Vegan avontuur. Met deze recepten kook je jezelf letterlijk naar een gezonder en gelukkiger persoon.
2. Vegan Power Receptenboek (Digitaal)
4-Delige Kookboekset – (€29 waarde)
Voor jouw gemak hebben we alle 100 recepten uit het fysieke Vegan Power kookboek gebundeld in vier losse digitale kookboeken zodat je altijd en overal toegang hebt tot de recepten.

Op deze manier hoef je geen zwaar kookboek mee te zeulen als je op vakantie gaat en toch wilt genieten van de verrukkelijke recepten die je in Vegan Power gaat vinden.
 
De bestanden zijn apart bij te bestellen, op alle digitale apparaten te openen en doordat we de recepten in vier categorieën hebben opgedeeld kun je makkelijk en snel door de recepten heen navigeren.
Daarnaast Kun Je Ook Deze 5 Bonussen Bestellen Zodat Je Nóg Sneller Resultaat Kunt Behalen
Digitale Bonus #1: De Vegan Snelstart Gids (€29 waarde)
Wil je direct starten met vegan maar ben je nog vrij nieuw binnen deze lifestyle? Onze vegan snelstart gids helpt je op weg. Het geeft je een snelle samenvatting van wat Vegan is en hoe het jouw leven, mindset en energie op een positieve manier kan veranderen.

Of je nou fulltime vegan eet of niet, we raden je aan om je goed in te lezen voordat je plantaardig gaat eten. Ons Vegan Revolutie boek is wat dat betreft de perfecte start als je nieuw bent binnen Vegan. Deze handige beknopte samenvatting helpt je in ieder geval op weg mocht je dat boek nog niet in je bezit hebben.
Digitale Bonus #2: Intermittent Fasting & Vegan Beginners Handleiding (€29 waarde)
Korte periodes vasten schijnt de levensduur te vergroten, je valt meer af en je hebt meer energie. Zodra je vegan daarom combineert met intermittent fasting sta je letterlijk 'on fire'.

Doordat je minder tijd besteedt aan eten hou je meer tijd over voor dingen die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast zal je lichaam schreeuwen om voedingsstoffen na de vast en dat is precies wat je jouw lichaam geeft met plantaardig voedsel.

Alles over intermittent fasting, hoe het precies werkt, hoe je kunt beginnen en hoe je het combineert met vegan kun je lezen in deze beginners handleiding.
Digitale Bonus #3: Hoe Navigeer Je Als Vegan In Sociale Situaties (€19 waarde)
Iedere vegan krijgt er vroeg of laat mee te maken: veelgemaakte opmerkingen over de plantaardige lifestyle. Meestal door onwetende mensen met een gesloten blik, maar heel af en toe door nieuwsgierige mensen met een open mind.

Om ervoor te zorgen dat je je door dit soort sociale situaties heen kunt navigeren laten we je in deze bonus zien hoe je kunt omgaan met opmerkingen als "Waar haal je dan je eiwitten vandaan?" en "Ik zou echt nooit vegan kunnen zijn, ik vind vlees veel te lekker.".
Digitale Bonus #4: Instructievideo 'Hoe Kook Je Zonder Olie?' (€19 waarde)
Als optimale gezondheid voor jou een reden is om veganistisch te gaan eten dan zul je het gebruik van plantaardige olie tot een minimum moeten beperken.

Gelukkig kun je heerlijk eten zónder het gebruik van olie zoals je zult ontdekken met de recepten uit het Vegan Power kookpakket. Maar omdat niet iedereen bekend is met het koken zonder olie demonstreren wij in een video hoe makkelijk het is om zonder olie je maaltijden te bereiden.
Digitale Bonus #5: Weekmenu's & Boodschappenlijstjes (€29 waarde)
Omdat je waarschijnlijk al aan genoeg zaken moet denken tijdens je drukke weken hebben we vijf handige en overzichtelijke weekmenu's & bijbehorende boodschappenlijstjes gemaakt.

Het enige dat jij hoeft te doen is te kijken wat er vandaag op het menu staat, de boodschappen doen en de gerechten bereiden. Op die manier is de kans groter dat je uit ons vegan kookpakket gaat koken en daar worden jouw lichaam, onze aarde en de dieren weer blij van.
Bouw VANDAAG Mee Aan Een Mooiere Wereld met Ons Vegan Power Kookpakket ( + 5 Bonussen)
Het losse fysieke Vegan Power boek is bij andere verkooppunten enkel verkrijgbaar zonder de digitale versie en de bonussen. Maar omdat jij vandaag deze pagina bezoekt willen we je een mooie aanbieding doen.

Je krijgt namelijk ons boek Vegan Power (t.w.v. €39,00) voor slechts €29. De digitale bonussen zijn optioneel bij te bestellen voor €8,99.

Dat is minder dan uit lunchen gaan met z'n tweeën.
Maar we weten zeker dat je na het proeven van het eerste recept uit ons kookpakket al blij bent met de beslissing om te investeren in Vegan Power.
Je hoeft niet nu te beslissen...
Neem je tijd en probeer Vegan Power voor 30 dagen
Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug *,
eventueel gedownloade bestanden mag je gewoon houden als dank voor je interesse.
* Retourneren kan binnen 30 dagen en alleen als het boek onbeschadigd is. Bij lichte gebruikssporen vergoeden we 50%.
Klik Hieronder Op De 'Bestel Nu' Knop
Om Te Beginnen Met Vegan Koken!
De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is....maakt niets mooier...dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!
 
- Miranda Wrekenhorst
We zijn nu vegan vanaf half april 2021 en het kost geen moeite. In het begin had ik wat kookstress, maar het weekmenu met boodschappenlijstje heeft enorm geholpen.
 
Ik kook ook van andere recepten, maar mijn man merkt het meteen als ik kook uit jullie boeken. 'Dit is zeker niet van Maik' zegt hij als ik ben 'vreemdgegaan'.
 
En: het eten van Maik is toch het lekkerste'. 

Oh ja, we zijn al meer dan dertig jaar vegetariër en ik snap nu niet waarom ik niet veel eerder zuiver plantaardig ben gaan eten. Ik slaap (nog) beter en mijn huid straalt. Ik ben ook een kilo of drie kwijt zonder moeite.
 
Bedankt voor het inspirerende zetje naar een nog gezonder en energieker leven.
 
- Anne-Marie Mosterman
Ik krijg het volgende:
 • Vegan Power Softcover Boek
Ik bestel optioneel het digitale bonusmateriaal:
 • Bonus #1: Vegan Power Digitale Boek
 • Bonus #2: De Vegan Snelstart Gids
 • Bonus #3: Intermittent Fasting & Vegan Beginners Handleiding
 • Bonus #4: Hoe Navigeer Je Als Vegan In Sociale Situaties
 • Bonus #5: Instructievideo 'Hoe Kook Je Zonder Olie?'
 • Bonus #6: Weekmenu's & Boodschappenlijstjes
... en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug. *

Zonder risico en geheel eerlijk.
39,00
€29
+ €4,95 verzendkosten
Bespaar €10
BESTEL NU!
* Retourneren kan binnen 30 dagen en alleen als het boek onbeschadigd is. Bij lichte gebruikssporen vergoeden we 50%. 
Dit is Wat Lezers Over Ons Boek Zeggen:
Rob over Vegan Power
Jouw verhaal lijkt erg op die van mij. Door de docu's ed. vegetariër geworden in 2014 en ruim 2 jaar terug vegan. Geeft zo'n enorm goed gevoel. Lichamelijk maar zeker ook geestelijk. Het klopt gewoon.

Begrijp nu echt niet dat zoveel mensen de kop in het zand blijven steken. Maar ja, ook ik vrat alles vanaf de geboorte... Maar er is hoop want onder veel jongeren (ik ben zelf 55) is er bewustwording. Ben nu de intermittent fasting voor het eerst aan het doen! Wow! Ben nu in mijn 5e dag en voel me in de ochtend veel fitter en heb er geen moeite mee. Heb in de ochtend helemaal geen honger en dat verbaast mij want ik at de hele dag door. Hoe dan ook, voel me al 2 jaar beter dan ooit en deze week nog veel beter! Lichter, fitter, helderder.

Ik had altijd ontzettend veel last van keelpijn, verkoudheid, griep. Echt niet normaal. Zeker 3x per jaar heel heftig. Nu al ruim 2 jaar nooit meer last van gehad Zuivel is de boosdoener, daar ben ik van overtuigd! Ook acné op mijn rug, nooit meer last van.

Echt erg blij dat jij op mijn pad kwam met facebook en nu dit boek. Top. Moest ik ff kwijt.

Bedankt voor je inspiratie. Jij moet toch ook hét voorbeeld zijn voor mannen lijkt me zo!

Ga zo door. Ik heb al 2 collega's op mijn werk overtuigd (okay....vrouwen) en zijn voor 95 % vegan geworden.

Nog veel werk te verrichten. Blijf zo doorgaan en veel succes.

Bedankt !!
Isabelle Sobry over Vegan Power
Ik heb het boek zeker goed en snel ontvangen waarvoor dank!

En ja hoor, ben al aan het koken geslagen:

– de paprikaspread: topper, zal ik zeker nog maken!

– de pompoen rode linzesoep is ook héérlijk!
– mijn man is helemaal fan van de kikkererwten uit de oven (ik ook hoor!). Ze blijven ook lang knapperig.
– de mango kokos curry vond ik een beetje flets: toen ik erbij wou schrijven: meer kruiden, zag ik dat ik de garam masala was vergeten 😂 !
– de blauwe bessenpannenkoeken: lekker!

Ben wat basisprodukten gaan shoppen in de bioplanet die ik nog niet had: ik vind de kokosbloesemsuiker een echte ontdekking!

Ook heel interessant was het basisboekje start vegan.

Een tevreden klant dus...

Ben al wat reclame aan het maken bij mijn vrienden ook 😁!

Ps bedankt voor het kaartje met jullie namen voor de persoonlijke touch!

Stéphane Carrillo-Lebrédonchel over Vegan Power
Heyy Maik

Dank je voor het kaartje, super dat je ook interesse toont en niet enkel je boek wilt verkopen.

Had je boek bij aankomst meteen eens doorbladerd. Het viel meteen op dat alle recepten niet te moeilijk zijn om te maken. De gerechten zijn ook perfect om je vrienden te laten proeven en te tonen dat vegan-eten lekker is en niet alleen maar sla en noten zijn.

De scrambled "egg" is ge-wel-dig.

Ben sinds midden januari 2020 begonnen aan mijn Vegan avontuur. Wat een heel eng en moeilijke verandering leek, bleek eigenlijk super goed mee te vallen. Veel opzoeken en volhouden en ineens zit je bijna een half jaar verder. Als ik je site eerder had gevonden was dit nog makkelijker geweest. De site is ook makkelijk, alles is makkelijk te vinden en duidelijk uitgelegd.
Rob Plugboer over Vegan Power
Hai Maik,

Ja, ik ben al begonnen, was eigenlijk daarvoor ook al op dat pad bezig.

Je noten rozijnenbrood en het broodje Surinaamse 'kip' passen vielen hier heel goed. Het sausje bij de 'kip' was top!

De vegan paella heb ik de tweede dag ontdaan van de artisjokharten (nooit meer!) en opgeleukt tot een lekkere koude rijstsalade.

Je kookboek zit bomvol voor ons heel lekkere recepten.

Een bron van inspiratie.

In deze gekke tijden raadde mijn zoon me aan om net als hij een "makkelijke moestuin" aan te schaffen.

Nadat hij me een deel van zijn oogst had gegeven, was ik helemaal om en vandaag is mijn piepkleine makkelijke moestuin aangekomen.

Past helemaal in mijn concept van lekker eten...

Ik wens je alle goeds.
Jacqueline Mulder over Vegan Power
Hoi Maik,

Het bevalt goed! Ik eet nog niet volledig veganistisch, maar probeer wel van alles uit. Tot nu toe vind ik alles lekker en mijn dochters ook.

Ik heb niet 1 favoriet recept, maar qua ingrediënt vind ik de edelgistvlokken echt een ontdekking!

Ik had van zijdetofu 'eiersalade' gemaakt en de meiden hadden het niet eens door dat het geen ei was. Ik ga nu de 'scrambled eggs' maken deze week van gewone tofu.

Ik heb ook deze week de ontbijtkoeken gemaakt met banaan, pindakaas en havermout. Ik had niet alle andere ingrediënten en heb er toen zonnebloem- en pompoenpitten door gedaan. Dat is ook lekker en zo'n koek vult enorm! Mijn jongste dochter vond ze iets te droog, maar de oudste vond ze wel lekker. Ik wil de volgende keer stukjes dadel erin proberen, of dadelpasta erdoor.

Leuk om van alles uit te proberen!

Ik gebruik ook bij pasta kookroom van haver of soja in plaats van verse kaas. Dat is ook lekker.

Fijne dag en bedankt voor de inspiratie!
Riet van den Heuvel over Vegan Power
Hoi Maik

Heb je boek gekregen en ben er erg blij mee.

Al een paar recepten uitgeprobeerd ze zijn lekker en makkelijk te maken.

Ook mijn vriendin heeft er lekker van gegeten.

Ontbijt moet ik nog aan beginnen eet meestal al boterham met pindakaas maar in het boek staan veel meer lekkere dingen.

Dus ik ga er zeker mee door al denk ik dat ik af en toe nog wel eens vlees eet maar als ik net als jij aan de dieren denkt wordt het toch steeds meer een strijd dan plezier.

Ontzettend fijn dat je er zoveel voor doet om ons weer bewust te maken.

Dank je wel mensen zoals jij geven hoop.
Klik Hieronder Op De 'Bestel Nu' Knop
Om Te Beginnen Met Vegan Koken!
De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is....maakt niets mooier...dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!
 
- Miranda Wrekenhorst
We zijn nu vegan vanaf half april 2021 en het kost geen moeite. In het begin had ik wat kookstress, maar het weekmenu met boodschappenlijstje heeft enorm geholpen.
 
Ik kook ook van andere recepten, maar mijn man merkt het meteen als ik kook uit jullie boeken. 'Dit is zeker niet van Maik' zegt hij als ik ben 'vreemdgegaan'.
 
En: het eten van Maik is toch het lekkerste'. 

Oh ja, we zijn al meer dan dertig jaar vegetariër en ik snap nu niet waarom ik niet veel eerder zuiver plantaardig ben gaan eten. Ik slaap (nog) beter en mijn huid straalt. Ik ben ook een kilo of drie kwijt zonder moeite.
 
Bedankt voor het inspirerende zetje naar een nog gezonder en energieker leven.
 
- Anne-Marie Mosterman
Ik krijg het volgende:
 • Vegan Power Softcover Boek
Ik bestel optioneel het digitale bonusmateriaal:
 • Bonus #1: Vegan Power Digitale Boek
 • Bonus #2: De Vegan Snelstart Gids
 • Bonus #3: Intermittent Fasting & Vegan Beginners Handleiding
 • Bonus #4: Hoe Navigeer Je Als Vegan In Sociale Situaties
 • Bonus #5: Instructievideo 'Hoe Kook Je Zonder Olie?'
 • Bonus #6: Weekmenu's & Boodschappenlijstjes
... en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug. *

Zonder risico en geheel eerlijk.
39,00
€29
+ €4,95 verzendkosten
Bespaar €10
BESTEL NU!
* Retourneren kan binnen 30 dagen en alleen als het boek onbeschadigd is. Bij lichte gebruikssporen vergoeden we 50%. 
Op jouw succesvolle vegan avontuur,
Maik en Jessica Süter
Oprichters Veganrevolutie.nl
VEEL GESTELDE VRAGEN
Als ik het boek bestel hoe en wanneer krijg ik het dan thuis?
Het boek wordt na bestelling binnen 2 – 3 werkdagen door een fietskoerier geleverd, dat is wel zo duurzaam toch? De bonussen vind je in je Veganrevolutie account waar je toegang tot krijgt na afronding van je bestelling. Zodra wij de bestelling aan de Fietskoeriers hebben afgegeven krijg je per mail een Track & Trace code toegestuurd. Hiermee kun je nagaan waar de bestelling zich bevind. Het pakket zou door de brievenbus moeten passen, dus je hoeft waarschijnlijk niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen.
Ik wil alleen maar af en toe plantaardig eten. Is dit boek dan iets voor mij?
Ja! Vegan Power bestaat uit 100 recepten die makkelijk te maken zijn voor iedereen. Door plantaardig te eten – al is het maar af en toe – draag je al bij aan minder dierenleed, een gezond klimaat en een betere gezondheid. Laat dit receptenboek een mooi begin zijn van jouw vegan avontuur.
Zijn jullie recepten vrij van gluten, soja, suiker en olie?
We hebben bij elk recept een legenda toegevoegd wat er precies wel en niet in zit. Dit hebben we onderverdeeld in: noten, gluten, suiker, soja en olie. Zo zie je in een oogopslag wat er in het recept zit. Niet al onze recepten zijn standaard vrij van deze ingrediënten, wel kun je ze makkelijk zelf aanpassen.
Bevatten de recepten vleesvervangers of andere bewerkte voeding?
Ja. Ondanks dat wij zelf zoveel mogelijk volwaardig plantaardig proberen te eten bevatten enkele recepten vleesvervangers en/of bewerkte voeding. We hebben dit gedaan omdat wij geloven in de 80/20 regel waarin je zo af en toe moet kunnen genieten van iets minder gezonde voeding (maar wel vegan natuurlijk!).

Ook wilden we het boek toegankelijk maken voor een breed publiek zodat iedereen kan ervaren dat je echt niks hoeft te missen als veganist, zelfs niet je broodje shoarma en je kipsateetje.

De vleesvervangers en bewerkte voeding zijn echter makkelijk te vervangen voor een volwaardige variant zodat je alsnog van deze recepten kunt genieten als je deze producten liever niet eet.
Ik heb kinderen, kunnen zij ook veganistisch eten?
Jazeker! Ons andere boek Vegan Familie staat zelfs vol met kids-proof recepten die ook nog eens boordevol vitamines, eiwitten en mineralen zitten. Je hoeft niet bang te zijn je kinderen tekort te doen door ze (af en toe) plantaardig te laten eten.

Sterker nog, in dat boek adviseren Wendy Walrabenstein (plantbased diëtist) en Walter Bouwmans (plantbased leefstijlarts) dat kinderen juist zo plantaardig mogelijk zouden moeten eten om ze op een weg te zetten van een gezonde toekomst. Je kunt er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen.

De claims die zij maken zijn gebaseerd op een enorme hoeveelheid wetenschap die inmiddels beschikbaar is over voeding in relatie tot gezondheid.
Ik ben al veganist. Heb ik dan wat aan dit boek?
Ja! Ook veganisten hebben wat aan dit boek. Met Vegan Power heb je 100 nieuwe, inspirerende maar vooral lekkere recepten tot je beschikking. Dit boek is voor iedereen die lekker plantaardig eten een kans wilt geven.
Zijn jullie recepten alleen maar te maken met biologische ingrediënten?
Nee! We willen juist bereiken dat plantaardig eten toegankelijk is voor iedereen en voor elk budget. Biologisch, seizoensgebonden en lokaal is absoluut belangrijk maar geen speerpunt in dit kookboek. Dit boek kun je het hele jaar rond gebruiken.
Wat als het boek niet werkt voor mij?
Dan is hij HELEMAAL GRATIS. Serieus. Als je geen waarde haalt uit mijn boek dan hoeft deze ook niets te kosten.

Ik weet dat je het boek gaat gebruiken en de recepten gaat maken, ik heb het gezien bij mezelf en bij anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegenover "alweer een receptenboek" staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat dit boek jou een hele hoop frustratie kan besparen en plezier kan geven.

Om deze reden geef ik iedere persoon die mijn boek koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Als je de recepten uit mijn boek maakt en om wat voor reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan contact met mij op, stuur het boek kosteloos retour en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst in moet vullen of taken waar je aan moet voldoen, gewoon een snelle en oprechte terugbetaling.
 
De enige voorwaarde is dat het boek geen gebruikssporen bevat (kookspetters of dat er in geschreven is). In dat geval retourneer ik 50% van het aankoopbedrag.

De digitale bestanden mag je houden. Als je niet tevreden bent, dan zijn de digitale bestanden mijn gift aan jou voor het verprutsen van je tijd.
Welke resultaten kan ik over het algemeen verwachten als ik vegan ga?
Hoewel geen één boek, programma, handleiding of systeem ook maar iets waard is als het op de boekenplank blijft staan en er niks mee gebeurd, zullen de mensen die de handleiding serieus nemen en ermee aan de slag gaan grote resultaten bereiken.

Als ik naar mezelf kijk dan ben ik bijna 7 kg afgevallen in 4 maanden (en heb sinds 2015 mijn streefgewicht bereikt dat ik nog steeds heb).

Daarnaast was ik iemand die niet eens heel veel overgewicht had (en heb ik GEEN minuut honger gehad).

Ik was eigenlijk op zoek naar meer energie, en man... wat een energie heb ik. Het gespierde lichaam wat er onder mijn vetlaag vandaan kwam was gewoon mooi meegenomen.
Ik wil nu beginnen met gezond en bewust leven. Moet ik wachten totdat jij het boek hebt opgestuurd?
Nee! Naast dat je een hardcopy exemplaar in huis ontvangt kun je ook een kopie van de digitale versie van het boek bijbestellen. Na je betaling kun je het bestand direct downloaden en kun je dus meteen aan de slag terwijl je wacht totdat het 'echte' boek op je mat ploft.
Moet je als vegan ook nog eens dure supplementen, poeders of andere pillen aanschaffen?
NEE, absoluut niet! De meeste supplementen en pillen zijn absoluut weggegooid geld. De supplementenindustrie is een miljardenbusiness en speelt in op het gevoel van de mensen dat ze iets tekort komen.

Veel producten worden met een hoop marketinghype opgeblazen en proberen je te laten geloven dat er een "magisch ingrediënt" in zit die ervoor zorgt dat al je lichaamsvet verdwijnt als nieuw voor de zon of je een strandlichaam geeft binnen 7 dagen.

Hype. Onzin. Ik kan er pissig om worden.

De waarheid is dat je geen supplementen nodig hebt om het lichaam van je dromen te krijgen. Alles wat je nodig hebt is goede voeding in de juiste hoeveelheid, een positief en succesvolle mindset, en een trainingsstrategie. Maakt niet uit of je nou vet wilt verliezen, of spieren wilt opbouwen.

Er is echter ÉÉN uitzondering: vitamine B12. Vegans moeten B12 supplementeren omdat plantaardig voedsel dit niet meer bevat. Maar dit kost je maar een paar euro per jaar.
Maar wij mensen zijn toch alleseters?

Als we terug in de tijd gaan zien we dat onze voorouders inderdaad vlees aten. Maar lang niet zoveel als aanvankelijk gedacht wordt.

Bovendien was het eten van vlees meer een noodzaak dan dat ze het deden voor hun beste gezondheid (alsof ze daar toen mee bezig waren). Het kost namelijk veel energie om een dier te vangen en doden, zeker als je niet de technologie hebt zoals wij die nu hebben.

Evolutionair gezien is het dus niet slim om op dieren te jagen als er ook voldoende plantaardig voedsel te vinden is. Je nam immers een groot risico omdat er altijd een kans bestond dat de jacht mislukte en er dus kostbare energie verloren was gegaan.

Er zijn echter enkele uitzonderingen voor gebieden waar geen plantaardig voedsel beschikbaar is, zoals de Noord -en Zuidpool. Maar nogmaals, dit is noodzaak en geen normale gang van zaken.

Bovendien is ons verteringsstelsel nagenoeg gelijk aan die van planteneters zoals paarden en olifanten. Heb jij weleens een dier proberen te vangen, doden en opeten met je blote handen?

We hebben simpelweg niet de fysieke eigenschappen van carnivoren en zelfs niet van omnivoren. Mensen zijn dan ook echte fructivoren.

En als je bezwaren hebt tegen al deze argumenten bedenk dan dat mensen technisch gezien allerlei dingen kunnen. 

We kunnen technisch gezien ook moorden, verkrachten en stelen. Het feit dat we technisch iets kunnen betekent nog niet dat het moreel te verantwoorden is. 

Dus ja, we kunnen dan misschien dierlijke voeding verteren maar geeft dit ons dan het recht om structureel levende wezens te martelen en vermoorden? Dat is vraag die iedereen voor zichzelf moet beantwoorden.

Kom ik wel aan mijn voedingsstoffen als ik mijn stukje vlees en bakje yoghurt laat staan?

Het is een bezorgdheid van veel mensen die in aanraking komen met Vegan. Want je hebt eiwitten, mineralen en andere voedingsstoffen nodig toch? Krijg je die wel binnen als je vlees en zuivel laat staan?

Ik kan je 100% garanderen dat je met het eten van volwaardig plantaardige voeding ALLE voedingsstoffen binnen gaat krijgen.

Sterker nog, je gaat veel meer voedingsstoffen binnen krijgen dan toen je nog vlees en zuivel at (omdat daar minder in zit dan je zou denken en het de opname van voedingsstoffen verhindert).

Maik, ik ben geen 20 of 30 meer – werkt vegan ook voor ‘oudere’ mensen?

Ja! Je bent wat je eet en dit geldt ook als je ouder wordt/bent. Als jij vandaag begint met het eten van volwaardig plantaardige voeding dan zal je lichaam zichzelf daaruit gaan opbouwen.

Aangezien je wat ouder bent zal dit niet zo snel meer gaan als een 20 jarige, aangezien je lichaamscellen zich nou eenmaal langzamer vernieuwen naarmate je ouder wordt.

Toch zal je lichaam zich uiteindelijk gaan ontdoen van alle gifstoffen die je de afgelopen jaren tot je hebt genomen en zal het zichzelf gaan 'helen'.

Je zult er dus niet alleen beter uit gaan zien, maar je zult je ook stukken beter voelen en er is een grote kans dat als je medicatie slikt, dit straks niet meer hoeft.

Het lichaam is zo veerkrachtig dat je zelfs op late leeftijd nog kunt profiteren van deze leefstijl en alle voordelen kunt ervaren.

Is het echt allemaal waar wat je zegt over hoe slecht vlees, zuivel en bewerkt voedsel is?

Ja, het is allemaal echt waar. Het was voor mij ook een shock om te ontdekken, maar zodra je je ogen opent en ziet wat er al die tijd voor je neus gebeurde wil en kun je nooit meer terug.

Als je nog steeds twijfelt aan hetgeen dat ik heb gezegd zoek dan eens op deze pionierende artsen en wetenschappers en lees wat ze te zeggen hebben: T. Colin Campbell, Dean Ornish, Michael Greger, Caldwell Esselstyn en Neal Barnard.

En bekijk deze documentaires: Cowspiracy, What the Health, Before the Flood, That Sugar Film, Merchants of Doubt, Food Inc., Earthlings, Food Choices, Forks over Knives, Seaspiracy en The Game Changers.

Na het lezen en zien van bovenstaande weet ik zeker dat je weer heel snel terug te vinden bent op deze pagina 🙂

Waarom claimen jullie dat veganistisch eten voor een mooiere wereld en meer energie zorgt?

In tegenstelling tot wat de slinkse vlees-, zuivel-, supplementen- en afslankindustrieën je doen laten geloven is een plantaardige leefstijl de enige leefstijl dat een optimale gezondheid geeft VOOR DE LANGE TERMIJN (ervan uitgaande dat je zoveel mogelijk onbewerkte plantaardige voeding eet). De reden is simpel: het menselijk lichaam is gemaakt om te functioneren op complexe koolhydraten zoals zetmeelrijke groenten, peulvruchten en volle granen.

Deze voeding zorgt voor een verzadigd gevoel, een gezonde stoelgang en bergen aan energie. Dierlijke en bewerkte voeding daarentegen is letterlijk VERGIF voor je lichaam en toch stoppen we er ons dagelijks mee vol. Hierdoor saboteren we ons eigen lichaam op dagelijkse basis en dat maakt ons ziek en zwak. Het is alsof je benzine in een dieselauto gooit. Omdat de plantaardige leefstijl deze voeding vermijdt zorgt het voor zoveel gezondheidsvoordelen.

BEGIN NU MET VEGAN!
DISCLAIMER * Individuele resultaten kunnen variëren. De informatie op plantsforpower.nl, veganrevolutie.nl of een van onze mediaplatforms is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Alle verklaringen op deze platforms zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, genezen, behandelen of voorkomen. Raadpleeg je arts voordat je wijzigingen aanbrengt in je huidige dieet en levensstijl.
Copyright 2024 | Plants for Power