BESTEL NU
BESTEL NU
Makkelijke En Heerlijke Plantaardige Recepten Voor De Hele Familie... zelfs als Je Familieleden En Vrienden Niets Van Vegan Moeten Weten!
 Met deze recepten inspireer je zelfs de grootste vegan sceptici. Ervaar het nu zelf... 
BESTEL DIRECT HET E-BOEK
Maik en Jessica Süter
Oprichters Veganrevolutie.nl
Uit het kantoor van Maik en Jessica:

Lieve lezer,

Als jij dit leest betekent dat één ding: je wil plantaardig(er) leven en je bent nu op zoek naar makkelijke, lekkere en inspirerende recepten die geschikt zijn voor de hele familie.

Je bent misschien al veganist of vegetariër en je beseft je dat we iets aan onze consumptie van dierlijke voeding moeten veranderen.

Maar je zit ook met vragen, zoals:
 • Is vegan wel veilig voor baby's en kinderen?
 • Hoe zet ik maaltijden op tafel waar de hele familie van kan genieten?
 • Moet ik persé alle dierlijke voeding opgeven als ik besluit met vegan te beginnen?
 • Hoe ga ik om met 'lastige' gezinsleden die niets van vegan moeten weten?
 • Wat voor gerechten kan ik in vredesnaam maken voor verjaardagen, barbecues of feestdagen zoals kerst?
Wij stelden onszelf deze vragen ook toen Jessica in verwachting was van Maas, ons eerste kind. En we vinden het totaal niet gek dat jij ook met deze vragen rondloopt.

Inmiddels hebben we drie kerngezonde kinderen die we vanaf de geboorte 100% plantaardig opvoeden. Ook hebben we met onze aanpak bijna onze hele familie en de meeste vrienden geïnspireerd om plantaardig(er) te gaan leven...

... zonder dat we te boek staan als die vervelende veganisten.

Een van de sleutels tot succes hiervoor is het hebben en aanbieden van de juiste recepten.

Wij geloven er niet in dat je mensen kunt veranderen, daarom is onze aanpak altijd geweest om te inspireren. En smakelijke, verrassende en voedzame gerechten zijn een must-have als jij anderen wil laten ervaren hoe lekker en voedzaam plantaardig eten kan zijn.
BESTEL DIRECT HET E-BOEK
Door de jaren heen hebben we dan ook een behoorlijke portfolio aan vegan recepten opgebouwd. De recepten die perfect zijn voor de hele familie hebben we gegoten in dit nieuwe, prachtige en inspirerende én prijswinnende Vegan Familie kookboek.

In huize Süter gebruiken we de recepten uit dit boek ook dagelijks, simpelweg omdat ze perfect combineren met ons drukke gezinsleven.

Niet alleen staan er ruim 40 heerlijke alledaagse familierecepten in het boek, ook vind je plantaardige themarecepten voor:
 • een barbecue
 • een borrelplank
 • verschillende dranken en melken
 • de feestdagen zoals kerst en pasen
 • na het sporten
 • een lazy sunday morning
 • een handige lunchbox
 • verjaardagen
 • en nog heel veel meer...
Berna over Veganrevolutie
Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.
Maar Laten We Ons Eerst Even Voorstellen
Hi, wij zijn Maik en Jessica Süter. We zijn de oprichters van Veganrevolutie.nl en we zijn de auteurs van de boeken De Vegan Revolutie, Vegan Power en dit nieuwe boek: Vegan Familie.

Sinds 2015 hebben wij 70.314 mensen geholpen in hun vegan avontuur.

Zelf begonnen wij in 2012 als vegetariër na 27 jaar lang het standaard dieet gegeten te hebben, vol met vlees, kaas, yoghurt en bewerkte voeding.

In 2015 maakten we de overstap naar het veganisme en sindsdien hebben we ons nog nooit zo goed gevoeld.

Toen wij in 2016 onze zoon Maas, in 2019 onze dochter Noor en in 2021 onze dochter Roos kregen, besloten we ze 100% veganistisch op te voeden.
Als ouders willen wij het beste voor onze kinderen en het geven van ziekmakend voedsel dat ten koste gaat van dieren en onze planeet, is niet iets wat we onze kinderen willen meegeven. Kinderen zijn de toekomst en wij vinden dat het eten van dieren en hun producten niet meer van deze tijd is.

Daarom proberen we zoveel mogelijk (groot)ouders te inspireren om te kiezen voor een plantaardigere leefstijl en het gaf ons de reden om een prachtig boek te maken speciaal gericht op families.
Daarnaast wordt de berg wetenschap die de relatie tussen onbewerkte plantaardige voeding en goede gezondheid aantoont alsmaar groter. Dit is ook te merken aan officiële instanties die steeds meer aanbevelen om dierlijke voeding te minderen of te laten staan.
Ook komen er steeds meer organisaties van zorgprofessionals die een plantaardig dieet adviseren voor iedereen in elke levensfase, waaronder baby's en kinderen.

Omdat wij ons boek en boodschap kracht wilden bijzetten hebben we daarom samengewerkt met twee van zulke zorgprofessionals, Wendy Walrabenstein en Walter Bouwmans.
Wendy Walrabenstein is diëtist en wetenschappelijk onderzoeker. Zij werkt vanuit haar praktijk voor leefstijltherapie in Utrecht en combineert dit met een functie als onderzoeker bij het reuma- en revalidatiecentrum Reade in Amsterdam.

Hier doet ze promotieonderzoek naar het effect van een leefstijlinterventie op basis van plantaardige voeding, beweging, stress management en slaap op mensen met reumatische aandoeningen.
Walter Bouwmans is huisarts en leefstijlarts met een certificaat in Plant-based Nutrition (T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, Cornell University). Hij heeft een eigen praktijk in de kop van Noord-Holland.
Walter en Wendy zijn beiden lid van de Vereniging Arts & Leefstijl en ze zijn de oprichters van PAN Nederland (Physicians Association for Nutrition).

De theorie die je in dit boek zult vinden is allemaal onderbouwd door deze zorgprofessionals.
Vegan Familie Is Verkozen Tot Beste Vegan Kookboek van 2021
Mocht je twijfelen of je niet wéér het zoveelste kookboek in huis haalt dat stof staat te happen op je boekenplank...
 
Weet dan dat Vegan Familie de winnaar was van de Kookboek Verkiezing 2021 van de website LekkerVega.nl. 
 
Met ruim 5.048 stemmen was het een populaire verkiezing die wij uiteindelijk mochten winnen. 
 
Uiteraard zijn we hier supertrots op en geeft het jou des te meer reden om juist dit boek in huis te halen!
Een Impressie Van Wat Je In Het Boek Gaat Vinden
Zoals gezegd bevat Vegan Familie een stuk theorie dat met name gericht is op het veganistisch opvoeden van (jonge) kinderen.

We laten zien dat het absoluut veilig is om kinderen en baby's enkel plantaardige voeding te geven, uiteraard allemaal onderbouwd door Wendy en Walter.

Maar het grootste gedeelte van het boek bestaat uit inspirerende recepten die niet alleen geschikt zijn voor de allerkleinsten en hongerige pubers...

... maar ook voor jou, je volwassen gezinsleden en je vrienden.

We kunnen natuurlijk lullen als Brugman over het prachtige boek dat we hebben gemaakt, maar een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Hieronder daarom een kleine greep uit de recepten die je in Vegan Familie gaat vinden.
Wedden dat jouw (klein)kinderen, pubers en/of lastige ooms zullen smullen van al dit lekkers?

Voor jouw gemak hebben we ook een inkijkexemplaar gemaakt van het boek zodat je een idee krijgt wat je in huis gaat halen. Klik de knop hieronder om een kijkje te nemen.
BEKIJK HET INKIJKEXEMPLAAR
En Nog 128 Andere Recepten Waar Elke Doorgewinterde Vleeseter Gegarandeerd Van Gaat Watertanden...
... terwijl je jouw gezondheid en die van je familie een boost geeft, je het dierenleed vermindert en je jouw ecologische voetafdruk minstens halveert...

Daarnaast zijn alle recepten gemakkelijk klaar te maken. We hebben namelijk met opzet gekozen voor recepten die niet jouw hele avond in beslag nemen om te bereiden. Onze maaltijden zijn heerlijk en vereisen een minimale tijd in de keuken, zodat je meer tijd hebt om van je eten te genieten en vervolgens door kunt gaan met je leven.

Ze worden gemaakt met simpele ingrediënten en zijn kindvriendelijk zodat de hele familie kan genieten van deze maaltijden boordevol voedingsstoffen.

Onze recepten zijn:
 • 100% plantaardig
 • Gemakkelijk te maken
 • Te maken met ingrediënten die je in je lokale supermarkt vindt
 • Zoveel mogelijk volwaardig plantaardig (beperkte bewerkte voeding dus)
 • Voor elke dag
 • Voor een klein tot groot huishouden
 • Voor iedereen die van lekker eten houdt
 • Voor zowel de doorgewinterde veganist als iedereen die plantaardig eten een kans wilt geven
Inmiddels weten we dat plantaardig eten helemaal niet moeilijk, saai of smakeloos is. We hebben juist nog niet eerder zo gevarieerd, gezond en lekker gegeten.

Daarbij weten we dat we met deze lifestyle de juiste keuze maken voor de gezondheid van ons gezin, een steentje bijdragen aan het klimaatprobleem en het dierenleed verminderen. Win-win-win dus!

Alle recepten in dit boek hebben we gebundeld in een prachtig digitaal boek dat je bij een bestelling op deze website ontvangt.
Wat Je Gaat Krijgen Als Je Vandaag Bestelt 
Oké, dus je bent klaar voor een kookboek met ruim 125 recepten waarmee je niet alleen de allerkleinsten en hongerige pubermonden kunt voeden...

... maar waar je ook inspiratie uithaalt wat je kunt maken voor verjaardagen, feestjes, barbecues en feestdagen zoals Pasen en kerst...

... zodat je jouw familie en vrienden kunt inspireren dat plantaardig eten nog zo slecht nog niet is.

Dan is het tijd dat je het complete Vegan Familie pakket vandaag in huis haalt.

Veganrevolutie introduceert ...
Vegan Familie
Vegan Familie Bestaat Uit Deze 4 Onderdelen
1. Vegan Familie (Hardcover) 
Hardcover - (€39 waarde)
Alle recepten uit dit kookpakket hebben we gebundeld in een prachtig fullcolor hardcover boek van 254 pagina's dat je bij een bestelling op deze website ontvangt.
 
Helaas is het hardcover boek uitverkocht. Je ontvangt enkel het digitale boek.

In het boek vind je ruim 125 recepten onderverdeeld in de volgende categorieën:
 • alledaagse familierecepten
 • barbecue
 • borrelplank
 • verschillende dranken en melken
 • feestdagen zoals kerst en pasen
 • lazy sunday morning
 • handige lunchbox
 • verjaardagen
 • na het sporten
 • en nog heel veel meer...
Daarnaast bevat het boek een stuk theorie waarin we laten zien waarom en vooral hoe je jouw kinderen veilig veganistisch kunt opvoeden en waar je allemaal op moet letten.

De theorie is onderbouwd door twee medische experts.

Ook geven we praktische tips hoe je zonder familieruzies kunt overstappen naar een plantaardige leefstijl.

Dit hardcover kookboek zorgt voor eindeloze inspiratie en motivatie in jouw keuken.

De recepten zijn ideaal voor (jonge) gezinnen, maar eigenlijk zijn ze voor iedereen die plantaardig(er) wil gaan leven en op zoek is naar een boek dat voor iedere gelegenheid wel een recept heeft.

We weten zeker dat je veel plezier gaat hebben aan dit boek en dat het je verder op weg helpt tijdens je Vegan avontuur. Met deze recepten kook je jezelf en jouw familie letterlijk naar gezondere en gelukkigere mensen.
2. Vegan Familie (Digitaal)
11-Delige Kookboekset – (€29 waarde)
Voor jouw gemak hebben we alle 125+ recepten uit het fysieke Vegan Familie boek gebundeld in 11 losse digitale kookboekjes zodat je altijd en overal toegang hebt tot de recepten. Je krijgt deze bestanden als je besluit de digitale extra's bij te bestellen.

Op deze manier hoef je geen zwaar boek mee te zeulen als je op vakantie gaat en toch wilt genieten van de verrukkelijke recepten die je in Vegan Familie gaat vinden.

De bestanden zijn op alle digitale apparaten te openen en doordat we de recepten in elf categorieën hebben opgedeeld kun je makkelijk en snel door de recepten heen navigeren.
Daarnaast Ontvang Je Ook Deze 2 Bonussen
Zodat Je Nóg Sneller Resultaat Kunt Behalen
Digitale Bonus #1: Replay van het Webinar met Maik, Jessica, Wendy & Walter (€29 waarde)
Dikke kans dat je met veel vragen zit over je kinderen plantaardig opvoeden. Om die reden hielden wij een webinar voor de mensen die ons boek tijdens de speciale voorverkoopactie hebben aangeschaft. Er is een replay van dat webinar en als je de digitale extra's besluit bij te bestellen krijg je toegang tot deze replay waarin we met Maik, Jessica, diëtist Wendy & leefstijlarts Walter bekijken hoe je kinderen veilig plantaardig kunt opvoeden.
Digitale Bonus #2: Hoe Geef Je Kaas Op? (€29 waarde)
Het opgeven van kaas is een van de grootste struikelblokken zodra mensen willen overstappen op een plantaardige leefstijl. Iets dat overigens niet zo gek is, aangezien kaas zéér verslavend is.

In deze module uit ons Plants for Power Lidmaatschap laten we zien hoe jij kaas ook moeiteloos uit je dieet kan halen en waarmee je het eventueel zou kunnen vervangen.
Bouw VANDAAG Mee Aan Een Mooiere Wereld met Ons Vegan Familie Kookpakket ( + 2 Bonussen)
Het losse fysieke Vegan Familie boek is helaas uitverkocht, maar omdat jij vandaag deze pagina bezoekt willen we je een mooie aanbieding doen om alsnog te kunnen genieten van het mooie digitale boek.

Je krijgt namelijk ons boek Vegan Familie inclusief alle bonussen (t.w.v. €87,00) voor slechts €29.

Dat is minder dan uit lunchen gaan met z'n tweeën.
 
Maar we weten zeker dat je na het proeven van het eerste recept uit ons kookpakket al blij bent met de beslissing om te investeren in Vegan Familie.
Je hoeft niet nu te beslissen...
Neem je tijd en probeer Vegan Familie voor 30 dagen
Als je niet 100% tevreden bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en we storten je aankoopbedrag direct terug,
eventueel gedownloade bestanden mag je gewoon houden als dank voor je interesse.
Klik Hieronder Op De 'Bestel Nu' Knop
Om Te Beginnen Met Vegan Familie!
De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is....maakt niets mooier...dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!
 
- Miranda Wrekenhorst
We zijn nu vegan vanaf half april 2021 en het kost geen moeite. In het begin had ik wat kookstress, maar het weekmenu met boodschappenlijstje heeft enorm geholpen.
 
Ik kook ook van andere recepten, maar mijn man merkt het meteen als ik kook uit jullie boeken. 'Dit is zeker niet van Maik' zegt hij als ik ben 'vreemdgegaan'.
 
En: het eten van Maik is toch het lekkerste'. Vandaar dat ik nu ook heel benieuwd ben naar de nieuwe input van het familieboek.

Oh ja, we zijn al meer dan dertig jaar vegetariër en ik snap nu niet waarom ik niet veel eerder zuiver plantaardig ben gaan eten. Ik slaap (nog) beter en mijn huid straalt. Ik ben ook een kilo of drie kwijt zonder moeite.
 
Bedankt voor het inspirerende zetje naar een nog gezonder en energieker leven.
 
- Anne-Marie Mosterman
Ik krijg het volgende:
 • Vegan Familie Digitale Boek
Ik ontvang daarnaast het digitale bonusmateriaal:
 • Bonus #1: Vegan Familie recepten verdeeld over 11 losse digitale kookboekjes
 • Bonus #2: Webinar Replay "Hoe Kun Je Kinderen Veilig Plantaardig Opvoeden?"
 • Bonus #3: Digitale Module "Hoe Stop Je Met Kaas?"
... en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.
87,00
€29
BESTEL NU!
Helaas is het hardcover boek uitverkocht. Je ontvangt enkel het digitale boek.
Dit is Wat Lezers Over Vegan Familie Zeggen:
Marjon Wiers over Vegan Familie
Hi Maik & Jessica,

Jazeker heb ik hem ontvangen en ben er wederom hartstikke blij mee. Heb al het één en ander aan recepten geprobeerd en heel veel zin om nog veel meer te proberen.

Het bevalt uitstekend die hardcover. Echt fijn. Daarnaast ook echt prachtige foto's en mooie recepten die bij allerlei gelegenheden van pas zullen komen.

Ik ben nog lang niet uitgekookt en ook jullie andere boeken heb ik nog lang niet alles geprobeerd, dus inspiratie genoeg!

Ik ben echt blij dat jullie zulke toegankelijke boeken schrijven en dat jullie altijd makkelijk te bereiken zijn voor vragen.

Ga zo door!
Thelma Jansen over Vegan Familie
Beste Maik en Jessica,

Prachtig kookboek hebben jullie gemaakt. Ik heb nog niet heel veel klaargemaakt, maar om jullie een idee te geven, de Aziatische wortelsoep was heerlijk. Was wel voor acht personen!

Pasta met courgettesaus en broccoli was goed gelukt.

Hummus maak ik al wekelijks, net als de wortelspread met cashewnoten. Maar die laatste stond in een van jullie andere kookboeken.

En de eiwitshakes test ik één voor één uit.

De cake geprobeerd maar helaas die was nog klef. Inmiddels een tip gekregen van een banketbakker om de volgorde aan te passen en langer te mixen. Dat komt binnenkort, we eten niet elke dag cake 😋

Lang verhaal maar het zal duidelijk zijn, jullie kookboek wordt gebruikt.
Brigitte De Coster over Vegan Familie
Hallo Maik en Jessica,

Ik wil jullie feliciteren met het prachtig boek met zovele lekkere recepten.

Ik heb deze week de Russische Stroganoff gemaakt.

Ik vond het heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik kijk er al naar uit voor de andere recepten te proberen.
Gert-Jan & Margreet over Vegan Familie
Ik ben 53 en in de overgang. Afvallen lukte niet. Keto geprobeerd en allerlei andere "dingen".
 
Nu we vegan zijn val ik ineens wel af, ik denk dat dierlijke voor mij moeilijk was om te verteren.
 
Nu inmiddels ook 10 kilo lichter en Gert Jan is 8 kilo kwijt. Hoe fijn is dat!
 
Ik had hielspoor aan beide voeten, dat deed zo'n pijn dat ik niet kon lopen op blote voeten. Daarbij had ik zo'n pijn in mijn knieën dat na een poos zitten, ik zelf niet op kon staan maar daarbij hulp nodig had.
 
Na 2.5 week vegan eten ben ik alle pijn kwijt!
 
Ik loop weer op blote voeten en kan zelf opstaan als ik een poos heb gezeten ZONDER PIJN ongelofelijk! Nooit willen wij weer een andere eetwijze.
 
Maik & Jessica dank jullie wel! Wat is ons leven positief veranderd sinds we jullie hebben "ontmoet".
Elly Jansens over Vegan Familie
Beste Maik en Jessica,

Ik wil jullie een groot compliment maken voor je index achterin!

Elke week krijg ik mijn biologische groente pakket en sta dan voor de vraag: wat doe ik met de aubergines of de wortel deze keer. Ik was zelf al een beetje begonnen mijn recepten op ingrediënten te groeperen en ben superblij met de manier waarop jullie dat hebben gedaan!
Inge-Astrid van Dijk over Vegan Familie
Hallo Maik en Jessica,

Heel veel tijd heb ik nog niet gehad om jullie nieuwe boek goed te bekijken.

Wel heb ik de Marokkaanse stoofpot gemaakt, die was heerlijk!!

Wat ik van jullie werk vind?

Ik heb in totaal drie kookboeken in de kast waar ik uit kook:

De Vegan revolutie

Vegan Power
Vegan Familie

Dat zegt alles wel denk ik.

Ga zo door!!

Marieke van Duren over Vegan Familie
Hoi Maik en Jessica,

Ik ben superblij met het Vegan Familie boek en heb inderdaad al verschillende recepten uitgeprobeerd. Heerlijk!!!! Ook de bloemkool buffalo wings vielen goed in de smaak.

Vandaag mijn nieuwe keukenmachine ontvangen, dus ik kan nu helemaal los gaan! :-))
Christiane Yseboodt over Vegan Familie
Gefeliciteerd met dit mooie kookboek.

Bijna 2 jaar geleden ben ik begonnen met plantaardige voeding, door wat meer variaties te leren kennen, krijg ik al enkele tijd jullie wekelijkse gerecht via mail. Tot ik het aanbod kreeg voor jullie nieuwe boek, het is mooi, maar ook niet te moeilijk om te maken.

De appeltaart, Patatas Brava, cream cheese, shakshuka, kikkererwten omelet met champignons, deze gerechten heb ik tot hier toe gereed gemaakt, dat zijn blijvers!
Klik Hieronder Op De 'Bestel Nu' Knop
Om Te Beginnen Met Vegan Familie!
De bevlogenheid van Maik is in alles wat hij neerzet voelbaar! Zo leuk! En wat ik echt erg waardeer is dat hij ook niet volmaakt is en zo af en toe ook mag zondigen (tja ik ben ook maar een mens) eindelijk een man die volop staat voor wat hij doet en daarin open is....maakt niets mooier...dus Maik heel veel succes met alles wat je doet en bedankt voor de heldere info die je de mensen meegeeft!
 
- Miranda Wrekenhorst
We zijn nu vegan vanaf half april 2021 en het kost geen moeite. In het begin had ik wat kookstress, maar het weekmenu met boodschappenlijstje heeft enorm geholpen.
 
Ik kook ook van andere recepten, maar mijn man merkt het meteen als ik kook uit jullie boeken. 'Dit is zeker niet van Maik' zegt hij als ik ben 'vreemdgegaan'.
 
En: het eten van Maik is toch het lekkerste'. Vandaar dat ik nu ook heel benieuwd ben naar de nieuwe input van het familieboek.

Oh ja, we zijn al meer dan dertig jaar vegetariër en ik snap nu niet waarom ik niet veel eerder zuiver plantaardig ben gaan eten. Ik slaap (nog) beter en mijn huid straalt. Ik ben ook een kilo of drie kwijt zonder moeite.
 
Bedankt voor het inspirerende zetje naar een nog gezonder en energieker leven.
 
- Anne-Marie Mosterman
Ik krijg het volgende:
 • Vegan Familie Digitale Boek
Ik ontvang daarnaast het digitale bonusmateriaal:
 • Bonus #1: Vegan Familie recepten verdeeld over 11 losse digitale kookboekjes
 • Bonus #2: Webinar Replay "Hoe Kun Je Kinderen Veilig Plantaardig Opvoeden?"
 • Bonus #3: Digitale Module "Hoe Stop Je Met Kaas?"
... en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.
87,00
€29
BESTEL NU!
Helaas is het hardcover boek uitverkocht. Je ontvangt enkel het digitale boek.
Op jouw succesvolle vegan avontuur,
Maik en Jessica Süter
Oprichters Veganrevolutie.nl
VEEL GESTELDE VRAGEN
Als ik het boek bestel hoe en wanneer krijg ik het dan thuis?
Het digitale boek en bonussen vind je in je Veganrevolutie account waar je toegang tot krijgt na afronding van je bestelling. Je krijgt dus meteen toegang.
Hebben jullie ook een papieren versie van dit boek?
Helaas is de papieren versie uitverkocht en we weten nog niet of deze terugkomt. Om die reden ontvang je de digitale versie tegen een gereduceerd tarief. 
Ik wil alleen maar af en toe plantaardig eten. Is dit boek dan iets voor mij?
Ja! Vegan Familie bevat 125+ recepten die makkelijk te maken zijn voor iedereen. Door plantaardig te eten – al is het maar af en toe – draag je al bij aan minder dierenleed, een gezond klimaat en een betere gezondheid. Je kiest zelf hoe ver je wil gaan met de vegan lifestyle. Laat dit boek een mooi begin zijn van jouw vegan avontuur.
Zijn jullie recepten vrij van gluten, soja, suiker en olie?
We hebben bij elk recept een legenda toegevoegd wat er precies wel en niet in zit. Dit hebben we onderverdeeld in: noten, gluten, suiker, soja en olie. Zo zie je in een oogopslag wat er in het recept zit. Niet al onze recepten zijn standaard vrij van deze ingrediënten, wel kun je ze makkelijk zelf aanpassen.
Bevatten de recepten vleesvervangers of andere bewerkte voeding?
Ja. Ondanks dat wij zelf zoveel mogelijk volwaardig plantaardig proberen te eten bevatten enkele recepten vleesvervangers en/of bewerkte voeding. We hebben dit gedaan omdat wij geloven in de 80/20 regel waarin je zo af en toe moet kunnen genieten van iets minder gezonde voeding (maar wel vegan natuurlijk!).

Ook wilden we ons boek toegankelijk maken voor een breed publiek zodat iedereen kan ervaren dat je echt niks hoeft te missen als veganist, zelfs niet je pizza en je stuk taart tijdens een verjaardag.

De vleesvervangers en bewerkte voeding zijn echter makkelijk te vervangen voor een volwaardige variant zodat je alsnog van deze recepten kunt genieten als je deze producten liever niet eet.
Ik heb kinderen, kunnen zij ook veganistisch eten?
Jazeker! Dit boek staat juist vol met kids-proof recepten die ook nog eens boordevol vitamines, eiwitten en mineralen zitten. Je hoeft niet bang te zijn je kinderen tekort te doen door ze (af en toe) plantaardig te laten eten.

Sterker nog, in het boek adviseren Wendy Walrabenstein (plantbased diëtist) en Walter Bouwmans (plantbased leefstijlarts) dat kinderen juist zo plantaardig mogelijk zouden moeten eten om ze op een weg te zetten van een gezonde toekomst. Je kunt er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen.

De claims die zij maken zijn gebaseerd op een enorme hoeveelheid wetenschap die inmiddels beschikbaar is over voeding in relatie tot gezondheid.
Ik ben al veganist. Heb ik dan wat aan dit boek?
Ja! Ook veganisten kunnen iets aan dit boek hebben. De theorie is misschien niet geheel nieuw voor je, maar het boek bevat naast theorie ook meer dan 125 recepten die iedereen lekker vindt - veganist of niet. Ben je echter op zoek naar enkel recepten dan is ons boek Vegan Power een betere keuze.
Zijn jullie recepten alleen maar te maken met biologische ingrediënten?
Nee! We willen juist bereiken dat plantaardig eten toegankelijk is voor iedereen en voor elk budget. Biologisch, seizoensgebonden en lokaal is absoluut belangrijk maar geen speerpunt in ons boek. Je kunt het boek dan ook het hele jaar rond gebruiken.
Wat als het boek niet werkt voor mij?
Dan is hij HELEMAAL GRATIS. Serieus. Als je geen waarde haalt uit mijn boek dan hoeft deze ook niets te kosten.

Ik weet dat Vegan Familie je gaat inspireren om plantaardig(er) te koken voor je vrienden en familie, ik heb het gezien bij mij en bij anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegenover "alweer een kookboek" staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat dit boek jou een hele hoop frustratie kan besparen en plezier kan geven.

Om deze reden geef ik iedere persoon die mijn boek koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Als je de stappen en recepten uit mijn boek volgt en om wat voor reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan contact met mij op en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst in moet vullen of taken waar je aan moet voldoen, gewoon een snelle en oprechte terugbetaling.

De digitale bestanden mag je houden. Als je niet tevreden bent, dan zijn de digitale bestanden mijn gift aan jou voor het verprutsen van je tijd.
Welke resultaten kan ik over het algemeen verwachten als ik vegan ga?
Hoewel geen één boek, programma, handleiding of systeem ook maar iets waard is als het op de boekenplank blijft staan en er niks mee gebeurd, zullen de mensen die de handleiding serieus nemen en ermee aan de slag gaan grote resultaten bereiken.

Als ik naar mezelf kijk dan ben ik bijna 7 kg afgevallen in 4 maanden (en heb sinds 2015 mijn streefgewicht bereikt dat ik nog steeds heb).

Daarnaast was ik iemand die niet eens heel veel overgewicht had (en heb ik GEEN minuut honger gehad).

Ik was eigenlijk op zoek naar meer energie, en man... wat een energie heb ik. Het gespierde lichaam wat er onder mijn vetlaag vandaan kwam was gewoon mooi meegenomen.
Moet je als vegan ook nog eens dure supplementen, poeders of andere pillen aanschaffen?
NEE, absoluut niet! De meeste supplementen en pillen zijn absoluut weggegooid geld. De supplementenindustrie is een miljardenbusiness en speelt in op het gevoel van de mensen dat ze iets tekort komen.

Veel producten worden met een hoop marketinghype opgeblazen en proberen je te laten geloven dat er een "magisch ingrediënt" in zit die ervoor zorgt dat al je lichaamsvet verdwijnt als nieuw voor de zon of je een strandlichaam geeft binnen 7 dagen.

Hype. Onzin. Ik kan er pissig om worden.

De waarheid is dat je geen supplementen nodig hebt om het lichaam van je dromen te krijgen. Alles wat je nodig hebt is goede voeding in de juiste hoeveelheid, een positief en succesvolle mindset, en een trainingsstrategie. Maakt niet uit of je nou vet wilt verliezen, of spieren wilt opbouwen.

Er is echter ÉÉN uitzondering: vitamine B12. Vegans moeten B12 supplementeren omdat plantaardig voedsel dit niet meer bevat. Maar dit kost je maar een paar euro per jaar.
Maar wij mensen zijn toch alleseters?

Als we terug in de tijd gaan zien we dat onze voorouders inderdaad vlees aten. Maar lang niet zoveel als aanvankelijk gedacht wordt.

Bovendien was het eten van vlees meer een noodzaak dan dat ze het deden voor hun beste gezondheid (alsof ze daar toen mee bezig waren). Het kost namelijk veel energie om een dier te vangen en doden, zeker als je niet de technologie hebt zoals wij die nu hebben.

Evolutionair gezien is het dus niet slim om op dieren te jagen als er ook voldoende plantaardig voedsel te vinden is. Je nam immers een groot risico omdat er altijd een kans bestond dat de jacht mislukte en er dus kostbare energie verloren was gegaan.

Er zijn echter enkele uitzonderingen voor gebieden waar geen plantaardig voedsel beschikbaar is, zoals de Noord -en Zuidpool. Maar nogmaals, dit is noodzaak en geen normale gang van zaken.

Bovendien is ons verteringsstelsel nagenoeg gelijk aan die van planteneters zoals paarden en olifanten. Heb jij weleens een dier proberen te vangen, doden en opeten met je blote handen?

We hebben simpelweg niet de fysieke eigenschappen van carnivoren en zelfs niet van omnivoren. Mensen zijn dan ook echte fructivoren.

En als je bezwaren hebt tegen al deze argumenten bedenk dan dat mensen technisch gezien allerlei dingen kunnen. 

We kunnen technisch gezien ook moorden, verkrachten en stelen. Het feit dat we technisch iets kunnen betekent nog niet dat het moreel te verantwoorden is. 

Dus ja, we kunnen dan misschien dierlijke voeding verteren maar geeft dit ons dan het recht om structureel levende wezens te martelen en vermoorden? Dat is vraag die iedereen voor zichzelf moet beantwoorden.

Komen mijn kinderen en ik wel aan mijn voedingsstoffen als ik mijn stukje vlees en bakje yoghurt laat staan?

Het is een bezorgdheid van veel mensen die in aanraking komen met Vegan. Want je hebt eiwitten, mineralen en andere voedingsstoffen nodig toch? Zeker kinderen in de groei! Krijg je die wel binnen als je vlees en zuivel laat staan?

Ik kan je 100% garanderen dat je met het eten van volwaardig plantaardige voeding ALLE voedingsstoffen binnen gaat krijgen.

Sterker nog, je gaat veel meer voedingsstoffen binnen krijgen dan toen je nog vlees en zuivel at (omdat daar minder in zit dan je zou denken en het de opname van voedingsstoffen verhindert).

Het is daarom eigenlijk krom als je jezelf en je eventuele (klein)kinderen nog dierlijke voeding geeft omdat je ze op deze manier juist op het pad van een ongezonde leefstijl zet. 

Maik, ik ben geen 20 of 30 meer – werkt vegan ook voor ‘oudere’ mensen?

Ja! Je bent wat je eet en dit geldt ook als je ouder wordt/bent. Als jij vandaag begint met het eten van volwaardig plantaardige voeding dan zal je lichaam zichzelf daaruit gaan opbouwen.

Aangezien je wat ouder bent zal dit niet zo snel meer gaan als een 20 jarige, aangezien je lichaamscellen zich nou eenmaal langzamer vernieuwen naarmate je ouder wordt.

Toch zal je lichaam zich uiteindelijk gaan ontdoen van alle gifstoffen die je de afgelopen jaren tot je hebt genomen en zal het zichzelf gaan 'helen'.

Je zult er dus niet alleen beter uit gaan zien, maar je zult je ook stukken beter voelen en er is een grote kans dat als je medicatie slikt, dit straks niet meer hoeft.

Het lichaam is zo veerkrachtig dat je zelfs op late leeftijd nog kunt profiteren van deze leefstijl en alle voordelen kunt ervaren.

Is het echt allemaal waar wat je zegt over hoe slecht vlees, zuivel en bewerkt voedsel is?

Ja, het is allemaal echt waar. Het was voor mij ook een shock om te ontdekken, maar zodra je je ogen opent en ziet wat er al die tijd voor je neus gebeurde wil en kun je nooit meer terug.

Als je nog steeds twijfelt aan hetgeen dat ik heb gezegd zoek dan eens op deze pionierende artsen en wetenschappers en lees wat ze te zeggen hebben: T. Colin Campbell, Dean Ornish, Michael Greger, Caldwell Esselstyn en Neal Barnard.

En bekijk deze documentaires: Cowspiracy, What the Health, Before the Flood, That Sugar Film, Merchants of Doubt, Food Inc., Earthlings, Food Choices, Forks over Knives, Seaspiracy en The Game Changers.

Na het lezen en zien van bovenstaande weet ik zeker dat je weer heel snel terug te vinden bent op deze pagina 🙂

Waarom claimen jullie dat veganistisch eten voor een mooiere wereld en meer energie zorgt?

In tegenstelling tot wat de slinkse vlees-, zuivel-, supplementen- en afslankindustrieën je doen laten geloven is een plantaardige leefstijl de enige leefstijl dat een optimale gezondheid geeft VOOR DE LANGE TERMIJN (ervan uitgaande dat je zoveel mogelijk onbewerkte plantaardige voeding eet). De reden is simpel: het menselijk lichaam is gemaakt om te functioneren op complexe koolhydraten zoals zetmeelrijke groenten, peulvruchten en volle granen.

Deze voeding zorgt voor een verzadigd gevoel, een gezonde stoelgang en bergen aan energie. Dierlijke en bewerkte voeding daarentegen is letterlijk VERGIF voor je lichaam en toch stoppen we er ons dagelijks mee vol. Hierdoor saboteren we ons eigen lichaam op dagelijkse basis en dat maakt ons ziek en zwak. Het is alsof je benzine in een dieselauto gooit. Omdat de plantaardige leefstijl deze voeding vermijdt zorgt het voor zoveel gezondheidsvoordelen.

BEGIN NU MET VEGAN!
DISCLAIMER * Individuele resultaten kunnen variëren. De informatie op plantsforpower.nl, veganrevolutie.nl of een van onze mediaplatforms is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Alle verklaringen op deze platforms zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, genezen, behandelen of voorkomen. Raadpleeg je arts voordat je wijzigingen aanbrengt in je huidige dieet en levensstijl.
Copyright 2024 | Plants for Power