Krijg een GRATIS digitale kopie van De Vegan Revolutie
KLIK HIER OM DIRECT TE DOWNLOADEN!
 Krijg een GRATIS digitale kopie van De Vegan Revolutie
KLIK HIER OM DIRECT TE DOWNLOADEN!
Dit is Wat Lezers Over Ons Boek Zeggen:
Josien Kuipers- van der Marel over de Vegan Revolutie
Toen ik 1,5 jaar geleden de website van 'de Veganrevolutie' ondekte, was ik nog niet echt veganist. Ik probeerde al tijden om definitief de kaas vaarwel te zeggen (hoe kon ik die troep ooit eten?), ik was nog 17 kg zwaarder (hoewel ik al 5 kg was afgevallen) en at nog niet echt heel volwaardige voeding, al was het grotendeels plantaardig. Toch had ik vanuit m'n jeugd wel de principes voor gezonde voeding meegekregen (gebaseerd op wat hier in de Bijbel over staat).

Na een moeilijke periode in m'n leven, waarin ik niet echt gezond had gegeten (en dus flink was aangekomen), besloot ik dat het tijd was om de puntjes weer eens goed op de i te zetten. Ook qua gezondheid kon ik wel een oppepper gebruiken.
 
De blog van de Veganrevolutie en de bijbehorende facebookgroep inspireerde me hiertoe. Ik heb in m'n leven veel gelezen over (vegan) voeding en was dan ook erg benieuwd naar het boek van Maik. Ik werd getroffen door de mooie, inspirerende manier waarop het geschreven is en vooral ook de compleetheid ervan.
 
Na het lezen van vele Engelse (vegan) boeken over de relatie tussen voeding en gezondheid, ben ik blij met dit Nederlandstalige boek dat alle aspecten van de vegan lifestyle benadrukt. Het begint met wat je beter niet en beter wel kunt eten voor je eigen gezondheid, zonder dwingend over te komen. Maar je wordt wel met je neus op de wetenschappelijke feiten gedrukt!
 
Daarna laat het zien hoe je de vegan lifestyle aanpakt, zowel thuis als buiten de deur. Ook ingrediënten en keukentools worden besproken. Met diverse maaltijdplannen en veel recepten kun je daarna direct aan de slag.

Zowel de niet-vegan, de veganist-in-wording en de supervegan kunnen veel uit dit boek halen om stappen te maken naar een gezondere levensstijl!
Judith Worms over de Vegan Revolutie
De docu Cowspiracy, die ik afgelopen maandag met mijn zoon keek heeft me doen besluiten jouw boek aan te schaffen.

In mijn hoofd speelde ik al langer met deze gedachte. Ik ben ook al jaren flexitarier. Mijn zoon, hij is bijna 20 is al geruime tijd met vlees en vis eten gekapt en een voorstander van de Vegalifestyle. Fijn te lezen dat het in etappes kan. Ik heb nog eieren, kaas , vlees en vis in huis. Mijn voornemen is idd om nu een paar dagen per week vegan te eten. Vandaag bv. Ik zit aan venkelsoep met spinazie en zeewier nu. Gevolgd door salade van quinoa spitskool appel en walnoten.

Gisteren avond bonen in de week gezet voor vanavond met zilvervliesrijst en andere groenten. Gisteren een nieuw keukenmachine gekocht, de vorige was kapot nl. En daarmee van cashewnoten en edelgist knoflook en citroensap een bakje kaas gemaakt . Volgens het recept moet een paar dagen in de koelkast om de smaken optimaal te laten zijn. Ik nam een hapje, en daar werd ik heeel blij van!!! Zo lekker. En blij omdat ik een smakelijk alternatief voor kaas heb gemaakt want dat lijkt me zo lastig om op te geven. Dit geeft me hoop!!

Mijn plan is dus een overgangsfase, en een Vegan kerst te vieren. Daarna minimaal een maand puur Vegan en dan eens te bezien wat onze bevindingen zijn. Mijn partner is al jaren vegetariër en doet mee. Mijn dochter 17 heeft de docu gezien, denkt erover na. Vanmorgen pakte ze een beker melk en zei: dit is dus 100 liter drinkwater!

Zo je ziet gaan we er wel voor!

Groetjes Judith
Tineke (88 jaar oud) over de Vegan Revolutie
Wat ik van je boek vind? .......... Ik vind het geweldig!!! Je hebt bijna alles zelf gedaan, tekst, fotografie. Knap hoor en op duurzaam geproduceerd papier. Het boek ziet er heel mooi en verzorgd uit.

Eerst heb ik het vlug helemaal bekeken en toen ben ik begonnen met lezen. Iedere dag een deel om het goed op te kunnen nemen.

Het is een boek dat je meerdere keren zult lezen. Je hebt alles zo uitgebreid beschreven. Daar ben ik heel blij mee.
Joke Schulting over de Vegan Revolutie
Het boek is erg fijn. Ik zie het als een gebundelde verzameling van alle informatie welke ik de afgelopen maanden tegen ben gekomen.

Het vegan eten bevalt me prima. Het is erg gevarieerd, lekker en voedt goed. Hoewel ik mijn gewicht van 67 kg bij 1.76m altijd prima vond ben ik van 67 kg naar 61 kg gegaan. (Bevalt nog beter) Ik heb meer energie, mijn pukkeltjes op de rug zijn weg en mijn huid is gladder.

Ik doe met meer plezier boodschappen: zie alleen gezonde producten met veel kleur in het wagentje. (Volgens mij is het ook nog goedkoper)

Genetisch gezien heb ik hogere kans op hart en vaat problemen, diabetes en darmkanker. Ik dacht altijd dat dit mijn voorland was. Met deze voedingsverandering probeer ik deze ziektes nu te voorkomen.
Fraukje over de Vegan Revolutie
Uiteraard ben ik het boek direct beginnen te lezen en heb er dezelfde week nog 3 gerechten uit gemaakt. Zalig makkelijk om te maken en overheerlijk om te verorberen!

M'n vriend (de voormalig grootste Italiaanse carnivoor) en ik zijn nu aan onze derde week transitie bezig en we love it! Ook dankzij jouw diep uitgespitte info over het "waarom" we dit doen, doet ons geen seconde meer twijfelen aan keuze.

Maik, super boek, heel compleet en zo praktisch en eerlijk geschreven!

De digitale versie zit ondertussen al bij m'n vader want "he has no clue". Hopelijk kan hij met zn 66 lentes ook nog openstaan voor af en toe vegan te eten!
Berna Lieuw-On – Holtkamp over de Vegan Revolutie
Ik wil even zeggen dat ik heel blij ben met de manier waarop jij het vegan zijn benaderd. Ik was al een tijdje aan het twijfelen en heb zelfs al een keer geprobeerd om vegan te eten (iig thuis).

Ik geef borstvoeding en tevens tijdens mijn zwangerschap, worstelde ik met het idee dat ik dan misschien niet voldoende voedingsstoffen voor mijn kindje had.

Ook ben ik een persoon die het zich toch ook aantrekt wat andere van haar denken. Wel steeds minder, maar met name als het over mijn zoontje gaat wil ik alles perfect doen. Wat natuurlijk niet altijd kan.

Jij bent de enige die goed en duidelijk beschrijft hoe je het beste kan beginnen, hoe je de omgeving kan benaderen, dat je niet te geforceerd moet doen en waar je extra op moet letten als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Je inspireert. Vooral door alvast een klein voorproefje te geven van recepten en je verhaal te doen op een luchtige manier, ben ik helemaal overgehaald. Ik heb je boek besteld en heb er nu een week vegan opzitten. Heerlijk! Ik voel me nu al beter.
Cajsa Tonoli over de Vegan Revolutie
Ik heb je boek ontvangen, heel leuk voor de recepten! Maar lezen hoef ik al niet meer te doen, want ik had het al helemaal beluisterd voor ik het exemplaar had!

Zo handig dat jij het ingesproken hebt zeg! Nu kan ik mijn kindje 's avonds rustig voeden, in slaap laten vallen bij mij, en toch rustig luisteren naar een SUPER interessant boek.

Ik ben momenteel bezig met dag 7 van mijn vegan lifestyle, hopelijk dag 7 van de zoveel volgende! ?

Je boek is alleszins een geweldige start!
Kim Nillesen over de Vegan Revolutie
Bedankt voor jouw boek en vooral bedankt voor jouw mooie missie!!

Ik hoef van veganisme niet meer overtuigd te worden, want dat ben ik al. Reden nr één is dierenleed.

Ik heb jouw boek doorgebladerd, maar heb m nog niet helemaal gelezen. Vooral ook dat het over gezonde voeding gaat, vind ik interessant. En recepten zijn natuurlijk ook altijd fijn ?

Ik vind je boek makkelijk leesbaar en de manier waarop je mensen probeert te overtuigen laagdrempelig en positief.
Myriam Van Wouwe over de Vegan Revolutie
Héérlijk boek, steekt nog beter in elkaar dan gedacht!

Het onderwerp is erg actueel en het idee een « handleiding » op te stellen voor mensen zoals mij (super beginner niveau nul nul) komt persoonlijk gezien erg gelegen!!

Bovendien doet het goed eens een andere taal te horen m.n. de taal van vriendschap en de taal van gemeenschappelijk welzijn. Allemaal woorden die soms zo hol klinken in onze huidige maatschap.

Het is mooi te zien en te horen dat mensen andere paden beginnen te bewandelen, erg spannend en ook hoopgevend want « zo kan het toch niet verder » nee toch?! Al die additieven of het nu gaat om voedsel, vaccins, geneesmiddelen...back to the roots please!!

Beste Maik ik wens je van harte nog veel schrijfgenot en dank voor je inspirerend boek, je aanpak is hartverwarmend en dynamisch!
Nienke Dogger over de Vegan Revolutie
Ik heb vol interesse gelezen, blij om te beseffen dat ik niet de enige ben die zo graag het beste voor de dieren en de aarde wil! Dat er niets raars, zweverigs of ongezonds is aan een veganistische levensstijl. Blij om een tegenhanger in handen te hebben van alle vooroordelen en al het onbegrip waar ik tegenaan loop in mijn omgeving. Om gewoon duidelijke feiten te lezen, soms heel pijnlijk, maar tegelijkertijd heel verhelderend op de momenten dat de twijfel toeslaat. Een houvast, letterlijk.

Ik heb in verschillende mails persoonlijk contact gehad met Maik, en die laagdrempeligheid vond ik echt super fijn. Je voelt dat hij betrokken is en tegelijkertijd is hij helemaal zichzelf, ik herkende meteen zijn manier van schrijven toen ik zijn boek las. Erg leuk!

Ik moet nog wel wennen aan de nieuwe manier van koken. De recepten zijn echt 'volwaardig plantaardig', super goed, maar tegelijkertijd toch ook heel anders dan ik gewend was te koken. Zeker in combinatie met een gezin die al die granen maar niets vindt nog ?

Ik kijk uit naar nieuwe boeken van je Maik, je bent een fijn mens! Blij dat ik je heb leren kennen! Succes en alle goeds voor jou, Jessica en jullie kleine mannetje!
KLIK HIER OM DIRECT TE DOWNLOADEN!
DISCLAIMER * Individuele resultaten kunnen variëren. De informatie op plantsforpower.nl, veganrevolutie.nl of een van onze mediaplatforms is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. Alle verklaringen op deze platforms zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, genezen, behandelen of voorkomen. Raadpleeg je arts voordat je wijzigingen aanbrengt in je huidige dieet en levensstijl.
50% Compleet
Je bent er bijna...
Vul hieronder je naam en beste emailadres in om een digitale kopie van De Vegan Revolutie te ontvangen
50% Compleet
Je bent er bijna...
Vul hieronder je naam en beste emailadres in om een digitale kopie van De Vegan Revolutie te ontvangen
 Je informatie is veilig bij ons en zal nooit met derden gedeeld worden
 Je informatie is veilig bij ons en zal nooit met derden gedeeld worden